zenesz_logo.pngA KH103 Kirk Hammet Signature csöves fej egy igazi csúcstechnológiás erőmű, és valóban ugyanaz az erősítő, amit Kirk stúdióban és színpadon is használ…

 

KH103_700.jpg

 

 

 

A Randall Amplifiers büszkén jelentette be új Kirk Hammett Signature KH103 erőstőjét, ami a Metallica szólógitárosával, Kirk Hammett-tel történő közös munkájuk eredményeképpen született meg. A metal zene király! A Metallica a metal királya, a Metallica és Kirk Hammett gitárhangja mögött pedig ott a Randall!

 

A KH103 Kirk Hammet Signature csöves fej egy igaz erőmű, és valójában ugyanaz az erősítő, amit Kirk stúdióban és színpadon is használ…

 

A KH103 egy all in one erősítő, a Grammy-díjas Kirk Hammett Metallica hangzásával. A legfontosabb jellemzői a három független csatorna, a teljesen csöves fej előerősítőjében 9 db 12AX7 cső dolgozik, végerősítőjében 4 db 6L6 nyomja a 120 W teljesítményt. Mindegyik csatornához 3 sávos EQ, Gain, hangerő, háromutas Bright kapcsoló, valamint Depth és Presence szabályzó, MIDI-vel vezérelhető Master Volume, és soros/párhuzamos effekt hurok tartozik. További, MIDI-vel állítható funkciói vannak mindhárom csatornának: csatornaválasztás, Boost,  Low/Medium/High Gain állítás, Master Volume 1 vagy 2 választás, Loop vagy Loop 2 választás, és mentés.

 

 

 

kh103-pic700.jpg

 

 

 

 

Az erősítő hátsó paneljén kapott helyet a MIDI IN/THRU csatlakozó, a Bias állítási lehetőség, az effekt hurok csatlakozói és szabályzói, a szintszabályzóval ellátott vonalkimenet, és hangfalkimenetek: 1 x 4 Ohm / 2 x 8 Ohm, 1 x 8 Ohm / 2 x 16 Ohm és 1 x 16 Ohm.

 

Az erősítőhöz tartozékként kapjuk az RF3 3 gombos MIDI lábkapcsolót, a fej tájékoztató kiskereskedelmi ára 2 000 USD.

 

 

 

 

Bővebben: Randall

A Randall európai és hazai forgalmazója: SoundService