zenesz_logo.pngAz Audio-Technica vadonatúj professzionális monitor fejhallgatóiról a 2015-ös téli NAMM Show-n rántotta le a leplet. Azóta már hozzánk is megérkezett az ATH-R70x, a cég legelső nyitott monitor fejhallgató modellje.

 

audio-technica-ath-r70x-headphones-700.jpg

 

 

 

A 2016-os NAMM Show-n az R70x nyerte a TEC díjat „Fejhallgató/Fülhallgató Technológia” kategóriában, valamint elnyerte a legtöbb szavazatot ProSoundWeb olvasóitól is (Readers’ Choice Award). Ismerkedjünk meg vele egy kicsit közelebbről.

 

 

ATH_R70x_3_sq_500x.jpg

A legelső nyitott referencia fejhallgató, a vadonatúj R70x a francia Arro kreatív ügynökséggel együttműködve készült el. A speciális meghajtókkal, és a méhsejtes alumíniumrácsos, transzparens házzal ellátott fejhallgató nagyon pontos, természetes és nyitott hangkaraktert biztosít. A kedvelt "3D Wing Support" támasztékrendszer új, továbbfejlesztett verziójával rendelkezik, a professzionális felhasználásban gyakori, hosszúidejű használat érdekében. Masszív, mégis nagyon könnyű, és egyedi, kétoldalas kábelbevezetést kapott, lecsatolható kábellel, ami automatikusan fenntartja a korrekt sztereó orientációt (függetlenül attól, hogy melyik kábel hová csatlakozik). Az R70x legfőbb jellemzői a rendkívül kényelem, még hosszú távú használat esetén is, valamint a tökéletes hangtisztaság.

 

 

audiotechnicaATHR70x500x500_A.jpg

 


További jellemzők:

 

  • Nagy hatékonyságú mágnesek és tiszta öntvény mágneskörök csökkentik a torzítást, és pontos, kiterjesztett magashang-átvitelt garantálnak
  • Szén kompozit gyanta erősíti a szerkezeti merevséget a részletes tranziens átvitel érdekében
  • Akusztikailag transzparens, méhsejtes alumínium ház biztosít természetes térérzetű, nyitott hangzást
  • Lélegző szövet fülpárnák és továbbfejlesztett támasztó mechanizmus szolgálja a hosszútávon is kimagasló kényelmet
  • Masszív, mégis meglepően könnyű (mindössze 210 g, kábel nélkül) konstrukció, ami tökéletesen illik a professzionális felhasználás követelményeihez
  • Egyedi, kétoldalas, lecsatolható kábel, automatikus oldalhelyesség-beállítással

 

 

 audiotechnicaATHR70x_B_500x.jpg

 

 

ATH-R70x Specifikáció

Meghajtó: 45 mm

Frekvencia átvitel: 5 – 40 000 Hz

Maximális terhelhetőség: 1000 mW, 1kHz-en

Érzékenység: 98 dB

Impedancia: 470 Ohm

 

Néhány szó az Audio-Technica-ról

 

A nemzetközi hangtechnikai világ élvonalában eltöltött több mint 50 évvel, az Audio-Technica vezető újító az elektroakusztikai átalakítók területén; mikrofonok, vezetéknélküli mikrofonok, fejhallgatók, keverők és egyéb elektronikák elismert fejlesztője és gyártója. Az Audio-Technica felhasználók között megtalálható Katherine Jenkins, a Metallica, Gwen Stefani, a Linkin Park, Justin Timberlake, Ben Mynott és Eddie Halliwell, vagy Magyarországon Horváth Charlie, Pál István „Szalonna”, a CimbaliBand, Csányi István, Köteles Leander, a Nomad, az Intim Torna Illegál, a Zanzibár, Pacziga Linda és még sokan mások.


Több információ a www.audio-technica.hu oldalon.

Facebook: Audio-Technica Europe