zenesz_logo.png



A 2016-os NAMM Show-n a Sennheiser bemutatta HD 25 pro fejhallgatóinak új verzióit.

Jannik Schentek_650.jpg

 


Az audio-specialista Sennheiser átalakította klasszikus HD 25 pro fejhallgatójának kínálatát. „Hétféle verzióból lehetett eddig válogatni, vásárlóink gyakran kérdezték, de melyik HD 25?” – meséli Jannik Schentek a Live Performance & Music portfólió menedzsere. Márciustól csak egy klasszikus HD 25 lesz, két testvér modellel, melyek a HD 25 LIGHT – kissé eltérő jellemzőkkel és tartozékokkal – és a HD 25 PLUS – melyhez további kiegészítőket kapunk. Az új verziók könnyen felismerhetők a fülrész oldalán elhelyezett Sennheiser logóról és a fejpánton feltüntetett impedancia jelölésről.

 

HD 25_crop.jpg

A klasszikus HD 25 a már ikonikusnak számító osztott fejpánttal készül, egy oldalon csatlakozó 1,5 m hosszú kábellel, elforgatható hallgatórésszel az egyfüles hallgatási lehetőség érdekében. Az újratervezett fejpánt végek garantálják, hogy a fejhallgató kagylója pontosan a megfelelő helyre illeszkedjen, a pehelykönnyű alumínium lengőtekercs pedig a tökéletes frekvencia átvitelről gondoskodik. A HD 25 16 – 22 000 Hz-ces frekvencia átvitelével, 70 Ohm-os névleges impedanciájával az univerzális kompatibilitás biztosításához, 120 dB maximális hangnyomásszintjével bármilyen monitorozási feladatra alkalmas, akár élő felvételnél, akár műsorszórásnál, akár a DJ pultnál. A HD 25 1/4 inches (6,3 mm) átalakítóval kerül forgalomba.

 

 

 

 

HD 25 LIGHT_crop.jpg

 

Testvérmodellje, a HD 25 LIGHT belépő szintű változat igényes felhasználók részére, akik egy kiváló fejhallgatót, ugyanakkor költséghatékony megoldást keresnek keverési, vagy monitorozási feladatokhoz. A HD 25 LIGHT egyszerűbb fejpánttal készül, a sugárzói kissé eltérnek a HD 25-étől, de nagyon határozott mélyeket és részletező magasakat produkálnak. A fejhallgató impedanciája 60 Ohm, maximális hangnyomása 114 dB, frekvencia átvitele 30-16 000 Hz. Egyenes, két oldalról csatlakozó 3 méteres acélkábellel és 3,5 mm - 6,3 mm (1/8” - 1/4”) átalakítóval forgalmazzák.

 

A HD 25 PLUS paramétereiben megegyezik a HD 25-tel, de extra tartozékokat is kapunk vele, és két kábellel szállítják. A felhasználó választhat az acél spirál kábel (hossza 3 m / 1m) és az egyenes 1,5 méter hosszú kábel között. A PLUS változathoz jár még egy hordtáska és egy plusz készlet puha velúr fejhallgatópárna.

 

„A HD 25 igazi klasszikus modell, ami méltán örvend kitűnő hírnévnek a legkülönfélébb felhasználási területeken.” – mondta Jannik Schentek. „Az új portfólió sokkal világosabban differenciált, és lehetővé teszi, hogy mind az átlag, mind a professzionális felhasználó a legmegfelelőbb fejhallgatót tudja választani az általa preferált célra.”

 

Hazai forgalmazó: AudioPartner