zenesz_logo.pngNéhány évvel ez elött, még csak az első darabok érkeztek Magyaroroszágra a Basys jóvoltából, és mára az egyik legkeresettebb és árban is megfizethető termék lett a Behringer hazai piacon. A frankfurti kiállításon stage settjei és digitális keverői arattak nagy sikert.

 

Behringer - digitális keverő 600x400.jpg

 

 

A Musikmesse és Prolight + Sound 8 -as csarnokában kiemelten nagy területen, és feltűnően "sárgán" fogadta az érdeklődőket az egyre nagyobb teret hódiótó Behringer. Mindegy milyen oldalról közeítettük a terepet, valakit állandóan kerülni kellett, akkora volt az érdeklődés. "We hear you" olvashattuk a szlogent, amire nyugodtan válaszolhattunk volna, egy "We see you" val, mert nem lehetett nem észrevenni a termékeket.
Kiemelt helyet kaptak a kiállításon az aktív stage monitorok, kicsitől egészen a nagyokig, komoly teljesítménnyel, és vonzó dizájnnal. A Eurolive  D sorozat B208D/210D darabjai 220Wattosak, míg a B212D és B215D típusok 550 Watt telejsítménnyel működnek. A sorozat fehés színben is gyártásra kerül.

 

Behringer gitár pedálok JOO 600x600.jpg

 

 

A Behringer digitális keverői, egyre komolyabbak és tudásban is felveszik a versenyt a nagyokkal. A Frankfurtban bemutatott új darab annyira új volt, hogy még termékkatalógusban sem szerepelt.
Meglepően sokfajta, és színes torzítópedál kinálattal jelentkeztek, melyek között a csöves megoldások és jelentős teret képviseltek. RSM sorozat-jelzés alatt bemutattak jónéhány visszhang-gépet is, ami érdekes jelenség volt a megszámlálhatatlan torzító és delay között. ( - )


www.basys.hu