zenesz_logo.png



A kétcsatornás effektet a világhírű jazz fusion és blues gitárossal, Scott Hendersonnal szorosan együttműködve tervezte az Xotic.

 

xotic-rcbooster_700.jpg

 

 

 

Az Xotic Effects bejelentette, hogy piacra dob egy új, limitált kiadású RC Booster Scott Henderson modellt. A sorozatban mindössze 1500 db króm színű és 1500 db réz színű pedál fog elkészülni. Az Xotic RC Boostert először 2002-ben mutatták be, azzal a céllal, hogy a gitárosoknak egy igazán autentikus hangú 20 dB+ tiszta erősítést nyújtó, 2 sávos aktív EQ-val, Gain és Volume szabályzókkal ellátott, true bypass pedált kínáljanak, amely garantáltan megőrzi az eredeti gitárhangszínük jellegét.

 

Hogyan lehet ezt a vonalat tovább fejleszteni? Úgy, hogy hozzá kell adni még egy Gain csatornát, hogy a gitárosoknak még több lehetőség álljon rendelkezésükre... Nem mellesleg, az új kétcsatornás pedál ugyanakkora, mint az eredeti RC Booster! Az effektet a világhírű jazz fusion és blues gitárossal, Scott Hendersonnal szorosan együttműködve tervezte a Xotic. A boostert az említett két színben lehet majd kapni és mindegyik pedálhoz jár egy ingyenes letöltési lehetőség, mellyel Scott Henderson legújabb CD-jéhez, a “Vibe Station”-höz lehet hozzájutni, valamint egy eredetiséget igazoló bizonyítvány és speciális csomagolás.

 

 

rc-booster-controls_600x.jpg

 

Fontosabb jellemzők:

 

Csatorna 1 Gain, Csatorna 2 Gain, magas, mély, hangerő szabályzók
True Bypass kapcsolás
Gain 1, Gain 2 lábkapcsoló
LED visszajelzők
Bemeneti impedancia: 500 k ohm
Kimeneti impedancia: 10 k ohm
Tápellátás: 9 V elem, vagy opcionális  9 V DC adapter (negatív pólus középen)
Méret: 110mm X 60mm X 50mm
Súly: 270 gr
Javasolt kiskereskedelmi ár: 168 USD

 

Az alábbi videóban Scott bemutatja, a különbséget a régi és az új RC Booster között, majd azt is megmutatja, hogyan használja ő az új boostert.

 

 

 

 

 

További információk: Xotic Effects