zenesz_logo.png



Bárkinek, aki most szeretné házi stúdióját kialakítani, ideális megoldás lehet a TASCAM most bemutatott, kedvező árú TRACKPACK 4x4 csomagja.

 

us-4x4tp_w_all_700.jpg

 

 

 

Az új TASCAM Trackpack 4x4 egy US-4x4 audió/MIDI interfészt, mikrofonokat, fejhallgatókat és zeneszerkesztő szoftvereket tartalmaz, vagyis mindent, amire egy zenésznek szüksége lehet egy jó minőségű stúdiófelvétel elkészítéséhez.

 

Az US-4x4 négy ki- és bemenettel, valamint négy  Ultra-HDDA mikrofon előerősítővel felszerelt audió interfész. Ezek az előerősítők 57 dB erősítést tudnak a kategória legjobb zaj és torzítási jellemzői mellett. Az eszköz a legkiválóbb minőségű alkatrészekből épül fel, mint például az NE5532 műveleti erősítő, ami garancia a valósághű, színezés mentes hangvisszaadásra. A négy szimmetrikus vonalkimenet mellett két fejhallgató kimenet is segíti a munkánkat felvétel közben.

 

 

 

 

gsobild_700.jpg

 

 

 

A csomag tartalmaz két nagyszerű hangú TASCAM TM-80 kondenzátor mikrofont is. A kardioid mikrofonok mellé tartozékként kapunk rugós rögzítésű mikrofontartókat, asztali állványt, és XLR kábeleket, hogy azonnal hozzáláthassunk a felvétel készítéshez. A két mikrofon kiválóan alkalmas olyan akusztikus hangforrások rögzítésére, mint akusztikus gitár, dob, vagy énekes plusz egy hangszer.

 

 

 

mic 620.jpg

 

 

A felvétel monitorozásában segítségünkre van a két TASCAM  TH-02 fejhallgató. Ezek a szélessávú, zárt kialakítású stúdió fejhallgatók nem csak a felvétel alatti visszahallgatásra, de keverésre is alkalmasak. A csomagban két zeneszerkesztő szoftver is megtalálható: a Steinberg Cubase LE és a Cakewalk SONAR LE, valamint több gigabájtnyi loop, virtuális hangszer, effekt plugin, minden, ami szükséges, hogy elkezdhessünk dolgozni.

 

 

head 400.jpg

 

Fontosabb jellemzők:


Négy felsőkategóriás Ultra-HDDA mikrofon/vonal előerősítő
Négy be- és kimenet, 96kHz/24-bit felbontás
XLR/6,3 jack kombó bemenetek
Direkt monitorozás, nulla latency-vel
Kiváló minőségű NE5532 műveleti erősítő
Ekvivalens bemeneti zaj: -125 dBu
Jel/zaj viszony: 105 dB
USB 2.0 csatolós interfész, iOS kompatibilis driverekkel
Független vonal és fejhallgató kimeneti szint szabályzás
MIDI ki- és bemenet
Döntött kialakítású alumínium ház a jobb kezelhetőség érdekében
Tartozék AC adapter (GPE248-120200-Z), DC 5 V
Javasolt kiskereskedelmi ár: 308 EUR

 

Bővebb információ és részletes specifikáció: TASCAM