zenesz_logo.pngA Studiomaster forgalmazni kezdte Európában új LIVESYS5 hordozható mikro PA-ként és személyes monitorként is használható rendszerét.

 

studiomaster-livesys5-2834-p.jpg

 

 

A mindössze 290 x 210 x 175 mm méretű, alig 3,3 kg súlyú, 150 W teljesítményű végfokkal, keverővel ellátott hangrendszer kiválóan alkalmas mindenféle könnyen hordozható hangosító eszközt igénylő felhasználási területre, így playback,  prezentáció, vagy kisebb helység hangosítási céljaira is.

 

Mindezek mellett a LIVESYS5 színpadi monitorként is tökéletes, akár padló monitorként, akár mikrofonállványra erősített személyes közeltéri monitorként, elsősorban dobosok, percussion játékosok, billentyűsök, énekesek, vagy DJ-k számára.

 

A "D" osztályú erősítős, 5 inches hangszóróval szerelt aktív rendszer folyamatosan 150 W, csúcsban 300 W teljesítményre képes. A LIVESYS5-be alacsony zajszintű háromcsatornás keverőt építettek, ami két mikrofon/vonal XLR / TRS (szimmetrikus/aszimmetrikus) kombó bemenettel és egy 3,5 mm-es sztereó jack vonalbemenettel rendelkezik. További jellemzők a háromsávos EQ, 48 V-os fantomtáp, és a fedélzeti effektek.

 

 

studiomaster-livesys5-480.jpg

 

 

Monitorként történő használatot segíti a hátoldalon elhelyezett XLR / TRS bemenet, melyen a színpadi monitor jelet tudja fogadni. Egy további XLR ‘thru’ kimeneten mikrofon/vonal szintű jel adható ki a LIVESYS5-ből a színpad előtti keverő, vagy további monitor ládák felé.

 

 

studiomaster-mic_480x.jpgA  javasolt kiskereskedelmi ár - £139 / 200€ - feltehetően versenyképessé teszi a LIVESYS5-öt a mikro PA termékek piacán. Tartozékként – a személyes monitor használathoz – egy mikrofonállványra rögzítő csomagot is kapunk a LIVESYS5-höz.

 

További információk hamarosan: Studiomaster