zenesz_logo.png



A Fender Acoustic SFX telt, természetes hangzást és a Stereo Field Expansion (SFX) technológiának köszönhetően lenyűgöző a hangélményt garantál az akusztikus gitárosok számára.

 

pro.jpg

 

 

 

A Fender két új modellel – Acoustic Pro és Acoustic SFX – bővíti akusztikus erősítő sorozatát. Mindkét erősítő legalább annyira praktikus, mint amennyire esztétikus megjelenésű. A rétegelt lemezből készült kombókat lágy, hajlított vonalak jellemzik, a prémium kategóriás anyagok és a modern formatervezés szerencsés találkozása tökéletesen illik a kifinomult gitárhanghoz, amit a két akusztikus erősítő kínál.

 

Az Acoustic Pro igazi audiofil erősítő, 200 W teljesítménnyel, két univerzális csatornával, melyeket gitár vagy mikrofon fogadására terveztek. Mindkét csatornához saját 1/4” jack – XLR kombó bemenet és hall reverb tartozik. További jellemzők a 12 inches neodímium mágneses hangszóró, a nagyteljesítményű nyomókamrás magassugárzó, a gerjedés csökkentő fázis kapcsoló, a szimmetrikus vonalkimenet, az effekt hurok és az AUX bement.

 

 

 

Sep15_LNU_FenderAcousticAmp_WEB.jpg

 

 

 

A Fender Acoustic SFX telt, természetes hangzást és a Stereo Field Expansion (SFX) technológiának köszönhetően lenyűgöző a hangélményt garantál az akusztikus gitárosok számára. A sztereó hatáson túlmutató hangkép megtölti a helységet és mind az előadót, mind a hallgatót kivételesen gazdag akusztikus élményben részesíti. Az elegánsan ívelt, akusztikailag kitűnően megtervezett, fából készült hangdoboz csodálatosan egészíti ki az akusztikus gitár hangját.

 

A könnyen hordozható rendszer kiválóan alkalmas szóló előadásokhoz a legkülönfélébb helyszíneken. Ez az erősítő is két független, univerzális, mikrofonra és gitárra egyaránt használható csatornával rendelkezik, melyekhez egyenként lehet a stúdió minőségű effektek közül válogatni. Az izgalmas multi-dimenzionális hangvisszaadásnak köszönhetően az olyan effektek, mint a hall reverb, a visszhang, a delay, a kórus és a Vibratone még dinamikusabban kelnek életre, az effektezett hang szó szerint körbe járja a hallgatóságot.

 

Ezen  modellen is megtalálható a gerjedés gátló fázis kapcsoló, a szimmetrikus vonalkimenet, az AUX bemenet, valamint a lábkapcsoló csatlakoztatási lehetőség. Praktikus kiegészítő az erősítőre épített kis tartó állvány, melyre – felvételhez, vagy playbackhez – kényelmesen elhelyezhetjük mobil eszközünket.

 

Mindkét erősítőt felszerelték univerzális (100 V -240 V) hálózati feszültségválasztó kapcsolóval, és mindkettőhöz jár védőhuzat.

 

 

pro up 600.jpg

 

 

 

Acoustic Pro specifikáció 

Konstrukció: digitális
Hangszóró: 1 x 12" Fender® Special Design
Tweeter: nyomókamrás magassugárzó
Bemenetek: 2 x XLR/6,3 mm jack kombó
Csatornák száma: 2
Kezelőszervek: Hangerő, Mély, Közép, Közép szint, Magas, Zengető, Fázis kapcsoló (mindkét csatornán)
Effekt: zengető
Effekt hurok: 6,3 mm jack - Send/Return
Vonalkimenet: szimmetrikus XLR, földleválasztóval és szintállítással
Hangfal anyaga: rétegelt falemez
Borítás és első vászon: natúr fa színű lakkozás és barna első vászon
Méretek: 44,5 x 53,3 x 26,7 cm (magasság x szélesség x mélység)
Súly: 12,2 kg
Ár: 999 USD

 

 

 

 

sfx up.jpg

 

 

Acoustic SFX specifikáció:

 

Konstrukció: digitális
Hangszórók: 3 db 8" mélyhangszóró, nyomókamrás magassugárzó, 1 db 6" oldalsugárzó
Magassugárzó: 1 db nyomókamrás magasfrekvenciás tweeter
Bemenetek: 2 x XLR/6,3 mm jack kombó
Csatornák száma: 2
Kezelőszervek: Hangerő, Mély, Közép, Közép szint, Magas, Zengető, Fázis kapcsoló (mindkét csatornán)
Effektek: Delay, Kórus, Vibratone, Zengető
Vonalkimenet: szimmetrikus XLR, földleválasztóval és szintállítással
Hangfal anyaga: könnyített rétegelt falemez
Borítás és első vászon: natúr fa színű lakkozás és barna első vászon
Méretek: 49,5 x 44,5 x 26,7 cm (magasság x szélesség x mélység)
Súly: 11,3 kg
Egyéb: tartozék védőhuzat, opcionális kétgombos lábkapcsoló
Ár: 899 USD

 

Bővebben hamarosan: Fender