zenesz_logo.pngPeavey Classic 20 MH Mini csöves fej extrákkal, hangszínek a klasszikustól a modernig, koncertre és stúdiókba erősen ajánlott…

 

 

Class20MiniH-xlarge_700.jpg

 

A koncertező gitárosoknak olyan erősítőre van szükségük, ami könnyen szállítható, sokoldalú és persze dögösen szól, és a Peavey éppen ezért építette meg a Classic 20 MH mini csöves erősítő fejet. A két csatorna a legkülönbözőbb hangzásokat teszi lehetővé, a tiszta, csilingelő gitár soundtól kezdve a túlhajtott rockos zúzásig bezárólag, vagyis a kis erősítő kiválóan alkalmas blues, country és rock gitárosok számára egyaránt.

 

Az uzsonnás doboz méretű verzió elnevezéséből következik, hogy a fej teljesítménye 20 W, ami – akárcsak a szintén nem régen bemutatott 6505 MH esetében – 5 és 1 wattra csökkenthető, ami stúdióban történő használatkor nagyon hasznos tud lenni. A teljesen csöves erősítőben két EL34 végcső és három 12AX7/ECC83 dolgozik, a két csatorna osztozik a háromsávos EQ-n a zengetőn és az effekt hurkon, ezek és csatornák lábkapcsolóval is (ami tartozékként jár az erősítőhöz) kapcsolhatók.

 

 

peavey_700.jpg

 

 

 

Az erősítőbe épített Peavey TSI™ cső monitorozó rendszer jelzi a csövek állapotát, és ha cserélni kell a azokat, azt is tudatja, hogy melyik cső szorul cserére. A hátsó panelen egy XLR csatlakozóval ellátott speciális kimenetet is találunk, MSDI™ – Microphone Simulated Direct Interface – amivel közvetlenül a PA rendszerre csatlakozhatunk. Az USB kimenet segítségével a számítógépes kapcsolat (zeneszerkesztő szoftverekhez) is biztosított. Ezeken kívül földleválasztó kapcsoló, fejhallgató kimenet, teljesítménycsökkentő és impedancia váltó kapcsoló teszi még alkalmasabbá a Classic 20 MH-t a stúdiómunkára.

 

A Peavey Classic 20 MH javasolt kiskereskedelmi ára 500 USD.

 

További információk: Peavey