zenesz_logo.pngA Zoom UAC-8 a széria zászlóshajója, mely nem csak 18 bemenetével, beépített első osztályú mikrofonerősítőivel hívja fel magára a figyelmet, hanem a modern hangstúdiók professzionális igényeinek megfelelő integrált digitális illesztőegységével is.

 

 

UAC2-xlarge_700.jpg

 

 

 

A Zoom az idei Musikmesse kiállításon mutatta be új audio interfész sorozatának, az UAC-nak két új modelljét, az UAC-2-t és a nagyobb UAC-8-at. Mindkét eszközt felszerelték USB 3.0 csatlakozóval, Mac OS X és Windows kompatibilisek, és már kaphatók Németországban.

 

Nézzük először a kisebbik UAC-2 modellt! Ez az apró, kompakt, könnyen hordozható interfész 2 analóg be- és kimenettel rendelkezik, melyek kapacsolódási lehetőséget nyújtanak mikrofonok, hangszerek és vonalszintű bemenetek számára, de az eszközön megtalálható a MIDI I/O csatoló is.

 

 

 

 

zoom_uac2_rear_700.jpg

 

 

 

 

Az ingyenes UAC-2 MixEfx Macintosh és Windows kompatibilis programmal könnyedén állíthatóak a keverő paraméterei, valamint a kiváló minőségű beépített reverb és delay effektek. Az UAC-2 MixEfx három memória helyet is kínál a keverő beállításainak elmentésére. A Zoom UAC-2 rendkívül kedvező ár/érték arányú megoldást nyújt elsősorban otthoni stúdiók, dalszerzők és énekesek számára.

 

 

UAC-2 legfontosabb jellemzők:

 

USB 3.0 csatolós Audio-Interface

2 be- és 2 kimenet, MIDI I/O

Osztályának megfelelően Mac, PC és iPad kompatibilitás

Oda-vissza jel késleltetés: 2,2 ms-tól

24 Bit/192 kHz-ig szabályozható AD/DA átalakítás

120 dB dinamikus terjedelem

48  V fantomtáp

2 db XLR/TRS kombó csatlakozó mikrofonhoz, hangszerhez és vonalszintű bemenethez

LED-es visszajelzés a be- és kimeneti szintek beállításához

Adapterrel és USB portról is üzemeltethető

Steinberg Cubase LE felvevő szoftver jár hozzá

Új ajánlott eladási ára nettó: 279,00 EUR

 

 

 

 

 UAC-8_Slant_700_crop.jpg

 

 

A Zoom UAC-8 a széria zászlóshajója, mely nem csak 18 bemenetével, beépített első osztályú mikrofonerősítőivel hívja fel magára a figyelmet, hanem a modern hangstúdiók professzionális igényeinek megfelelő integrált digitális illesztőegységével is.

 

Ha alacsony latency-vel, megfelelő számú csatornával és kimenettel rendelkező eszközre van szükségünk, mellyel az egész zenekarról, vagy a mondjuk, a dobról szeretnénk többsávos felvételt készíteni, akkor az UAC-8 USB 3.0 több mint elegendő erre a célra. Ez az interfész analóg, digitális és MIDI csatlakozási lehetőségeivel és egyéb szolgáltatásaival igazi multitrack eszközként alkalmazható a stúdióban. A Zoom UAC-8 minden paramétere állítható a MixEfx szoftveren keresztül is, így számítógépünkről is könnyedén kezelhetjük az interfészt. A kellemesebb visszahallgatás érdekében zengetőt, vagy visszhangot adhatunk a monitorozott jelhez, ezzel is megkönnyítve az énekes dolgát. A loopback mód, mellyel a bemenő jelet a számítógépről érkező jellel keverhetjük össze, különösen élő internet sugárzásnál lehet hasznos.

 

 

 uac-8_back_700.jpg

 

 

UAC-8 legfontosabb jellemzők:

 

USB 3.0 csatolós Audio-Interface
18 be- és 20 kimenet
Osztályának megfelelően Mac, PC és iPad kompatibilitás
Oda-vissza jel késleltetés: 2,2 ms-tól
24 Bit/192 kHz-ig szabályozható AD/DA átalakítás
120 dB dinamikus terjedelem
48 V fantomtáp
8 db XLR/TRS kombó csatlakozó mikrofon, hangszer és vonalszintű bemenethez
LED-es visszajelzés a be- és kimeneti szintek beállításához
19 inches rackbe szerelhető kivitel
12 V adapterrel üzemeltethető
Steinberg Cubase LE felvevő szoftver jár hozzá

Új ajánlott eladási ára nettó: 699,00 EUR

 

A Zoom európai és hazai forgalmazója: SoundService