zenesz_logo.pngAz Orange Amplification bejelentette az OBC210 Mini Bass Amp modelljét, ami a cég eddigi legkisebb hagyományos, nem izobár elrendezésű hangfala.

 

Orange-OBC210-Mini-700.jpg

Az Orange Amplification bejelentette az OBC210 Mini Bass Amp modelljét, ami a cég eddigi legkisebb hagyományos, nem izobár elrendezésű hangfala. Az új hangfal a sikeres OBC széria része, ezeket a ládákat használja Geddy Lee, Glenn Hughes és John McVie is. Az új, 2x10 inches hangszórókkal szerelt konstrukció a rendelkezésre álló méretből a lehető legnagyobb hangerőt hozza ki. Remekül ötvözi a könnyű hordozhatóságot, a masszív felépítést, teljesítménye szinte meghazudtolja kompakt méreteit.

 

Az új hangfal 15 mm vastag rétegelt nyírfából készült. Az anyagválasztás kiegyensúlyozott hangzású, jó rezonancia tulajdonságokkal bíró, szép, természetes magas hangokat produkáló ládát eredményezett, a hátoldalon elhelyezett nyílás pedig az OBC210 mélyhangátvitelét hivatott növelni.

 

 

Orange-OBC210-Mini-4-675x450.jpg

 

 

 

A hangfalban egy pár 10 inches Eminence Legend hangszóró gondoskodik a tiszta és vastag mély- és középfrekvenciás hangokról. Az új modellekre két Speakon csatlakozó került, ami megkönnyíti több ugyanolyan impedanciával rendelkező hangfal összekötését.

 

Főbb jellemzők

 

Hangfal: kompakt 2x10” basszus hangfal párhuzamos Speakon csatlakozókkal
Hangszórók: 2 x 10" Eminence Legends
Impedancia: 8 Ohm
Maximális terhelhetőség: 400 W
Borítás: narancs vagy fekete Tolex
Méretek: 62 x 35 x 34 cm
Súly: 19,25 kg

 

További információk: Orange