zenesz_logo.pngA Palmer Pocket Amp MKII új inkarnációja a valódi csöves erősítő hangzások kibővített választékát kínálja a teljesen tiszta hangzástól a maximálisan kihajtott torzításig.

 

 PEPAMP_1_550x.jpg

 

 

A Palmer Pocket Amp MKII új inkarnációja a valódi csöves erősítő hangzások kibővített választékát kínálja a teljesen tiszta hangzástól a maximálisan kihajtott torzításig.  A háromállású választókapcsolók az erősítő típusát, a gain struktúráját és a mikrofon elhelyezésének módját szabályozzák, a felturbózott áramkörök a vintage és modern, valamint saját hangzások egyszerű konfigurálását teszik lehetővé a műveleti erősítők kiváló jel/zaj viszonya mellett. A még nagyobb rugalmasság érdekében a Pocket Amp MKII drive és kimenő szint master vezérlést, valamint kétsávos EQ-t is kínál, amelyeket kifejezetten gitáros felhasználásra szabtak testre.

 

A fejhallgató kimenet segítségével könnyedén megvalósítható az otthoni csendes gyakorlás. A Pocket erősítőt az XLR kimeneten keresztül közvetlenül a PA rendszerhez is csatlakoztathatjuk, így pl. egy zenekari próbára nem kell elcipelnünk a nehéz gitárerősítőt, vagy hangfalat. A sztereó AUX bemenetre CD vagy MP3 lejátszót köthetünk, és együtt gyakorolhatunk kedvenc gitárosunkkal. Természetesen a Pocket Amp a gitárerősítő elé is beiktatható és sokoldalú torzító pedálként is használható. Közvetlenül csatlakozhatunk felvevő eszközhöz, vagyis a Palmer kis doboza sokféle szituációban lehet hasznos társunk.

 

A masszív alumínium öntvény házba szimmetrikus XLR és aszimmetrikus 6,35 mm-es jack kimenetet építettek, valamint 3,5 mm-es jack AUX bemenetet, de fejhallgató kimenet is helyet kapott rajta, ezáltal a Palmer Pocket Amp MKII jóval több, mint pusztán egy közvetlen hangfelvételt lehetővé tevő eszköz. Összegezve: gyakorló erősítő, overdrive és torzító pedál, bypass állásban gitár DI box, a hangrendszerre kötve a színpadi erősítőt is helyettesíti.  A készülék 9 V-os elemmel, vagy hálózati adapterrel (pl. PW9V) működik.

 

 

 

 

Specifikáció

 

 

Termék típusa: effekt

Típus: gitár effekt pedál

Technológia: félvezetős

Bemenetek száma: 1

Bemeneti csatlakozó: 6,3 mm-es jack

Bemeneti impedancia: 1 M Ohm

Kimenetek száma: 3

Kimeneti csatlakozók: 3,5 mm-es jack, 6,3 mm-es jack, XLR

Kimeneti impedancia: 510 Ohm

Csatornák száma: 1

Visszajelző: be/kikapcsolás

Kezelőszervek: magas, mód, mikrofon pozíció, szint, földleválasztó, drive, basszus, erősítő választó, gain

Effektút: nincs

Működési feszültség: 9 V DC tápegység, 9 V-os elem

Készülékház anyaga: alumínium öntvény

Méret: 100x100x55 mm

Bruttó ár (ÁFA-t tartalmazza): 33 545 Ft

A Palmer hazai forgalmazója: Elimex