zenesz_logo.pngAz Adam Hall csoporthoz tartozó német Palmer akusztikus gitárhoz optimalizált előerősítővel bővítette Pocket Amp sorozatát.

 

PEPAMPACOUSTIC_3_580x.jpg

 

 

A Palmer cég Pocket Amp gitár és basszus zseberősítőiről már többször írtunk korábban. A sorozat tovább bővült, most megjelent, és már nálunk is kapható a Pocket Amp Acoustic, amit akusztikus gitárhoz és akusztikus basszusgitárhoz terveztek. A mini előerősítő megjelenésében, kialakításában és méreteiben gyakorlatilag megegyezik a Palmer korábbi zseberősítőivel, csak éppen tejeskávé színben pompázik.

 

Széleskörű hangformálási lehetőségeivel a sokoldalú Acoustic Pocket Amp remekül használható akusztikus gitárhoz és basszushoz, koncerten, felvételnél és gyakorlásnál is jól alkalmazható. Piezo és mágneses hangszedőt egyaránt képes fogadni, háromsávos EQ-ja és félparametrikus középszabályzóját kifejezetten akusztikus hangszerekhez hangolták. A készülék a tranziens torzítás elkerülésének érdekében bemeneti limitert kapott, az ötállású NOTCH szűrővel a rezonancia frekvenciából adódó gerjedéseket akadályozhatjuk meg. A STYLE kapcsolóval 3 hangkarakter közül választhatunk: egyenes átvitel, modern fényes, vagy meleg vintage. A BLEND potméterrel az effektezett és a száraz hang arányának keverésére is lehetőségünk van.

 

 

PEPAMPACOUSTIC_4_front_700x.jpg

 

 

Első panel

 

Az Acoustic Pocket Amp 3,5 mm-es sztereó vonalbemenettel (AUX) is rendelkezik, külső effektet inzertálhatunk, valamint fejhallgató kimenettel és lábkapcsolós hangológép kimenettel is ellátták. A szimmetrikus XLR kimenet DI kimenetként használható Pre/Post kapcsolási lehetőséggel. A készülék 9 V-os elemmel, vagy hálózati adapterrel működik, masszív öntvényházat kapott, lábkapcsolója bírja a strapát, a hátoldalon földleválasztó kapcsolót találunk, az felső panelen egy állapotjelző és egy túlvezérlést jelző LED-et helyeztek el.

 

 

PEPAMPACOUSTIC_5_rear 700.jpg

 

 

Hátsó panel

 

 

Fontosabb jellemzők:


Sokoldalú akusztikus előerősítő piezo és mágneses hangszedővel ellátott hangszerekhez
Kompatibilis a hangszererősítőkkel, hangosító berendezésekkel és keverőkkel
Egyenes, modern és vintage hangzás
Bemeneti limiter, polaritás kapcsoló és notch szűrő
3-sávos EQ félparametrikus középszabályzóval
Effektezett és direkt hang keverése
3-pólusú szimmetrikus XLR kimenet, pre/post kapcsoló
Lábkapcsolós hangológép kimenet
Inzert, sztereó vonalbemenet és földleválasztó kapcsoló
Méretek: 100 x 100 x 55 mm (szélesség x mélység x magasság)
Súly: 0,41 kg
Ár: 51 980 Ft

 

A Palmer Hazai forgalmazója az Elimex.