zenesz_logo.pngAz XAct Tone a játék dinamikájára kivételesen jól reagáló és rendkívül sokoldalú overdrive pedált mutatott be.

 

Winford Drive -310x.jpg

 

 

 

Az XAct Tone Solutions örömmel jelentette be új Winford Drive pedálját, amely egyike a pillanatnyilag piacon lévő legsokoldalúbb overdrive pedáloknak. Ráadásul most szokásos forgalmazói hálózaton kívül, interneten keresztül közvetlenül a gyártótól is megrendelhető a Winford Drive.

 

A pedál azután a nashville-i utca után kapta nevét, ahol az XAct Tone cég található. Az új effekt jól használható a legkülönfélébb stílusú zenékben, a country zenében használatos enyhe overdrive-os hangzástól egészen a legelvadultabb rockos zúzásig képes a gitárosok igényeinek eleget tenni.  Páratlan érzékenysége és dinamikai átvitele révén könnyedén reagál a zenész játékmódjára és a gitár hangerő potméterének beállításaira. A Winford Drive egyszerű, de hatékony szabályzási lehetőségei segítségével a torzított hangzások elképesztően széles tárházához jutunk hozzá.

 

A szokásos VOLUME gomb mellett megtalálható GAIN potival jól adagolhatjuk a túlhajtás mértékét. Az egyedi MID BOOST szabályzóval kellő emelést adhatunk az alsó középfrekvenciáknak, így egyrészt telítettebb hangzást érhetünk el az enyhén torzított beállításoknál is, másfelől ezzel az emeléssel hangvastagság terén a single-coil hangszedők is sikerrel vehetik fel a versenyt humbucking társaikkal. A TONE potival széles tartományon belül kezelhetjük a magas frekvenciákat, a PRESENCE gombbal pedig a hang fényessége szabályozható anélkül, hogy kellemetlenül éles, vagy netán túlságosan steril hangzást állítanánk be.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

A Winford Drive amerikai listaára 249.00 USD és gyártó weboldalán is megrendelhető.

 

Bővebben: XAct Tone Solutions