zenesz_logo.pngAz EBS bemutatta teljesen új basszuskombóit, melyek a cég díjnyertes Reidmar erősítőjére épülnek.

 

ebs komb.jpg

 

 

Az EBS bemutatta teljesen új basszuskombóit, melyek a cég díjnyertes Reidmar erősítőjére épülnek.  A svéd gyártó által készített basszus cuccokat olyan hírességek használják, mint Tal Wilkenfeld vagy Henrik Linder a Dirty Loops basszerosa, de EBS pedált használ Stanley Clarke, hogy csak a legnagyobb neveket említsük.

 

Az EBS lényegében rendkívül sikeres Reidmar erősítőjét építette új kombó sorozatába. A Magni 500 basszus kombók, a 210 és a 115 modell, melyekben a teljesen analóg előerősítő mellett egy pehelykönnyű végfok gondoskodik a 250 W teljesítmény leadásáról.

 

 

EBS-Magni-500-Bass-Combo-Control-Panel-620x313.jpg

 

 

 

Az EBS Magni kétféle konfigurációban kapható: a 210-ben 2 db 10 inches hangszórót és egy magassugárzót, a 115-ben egy 15 collos mélyhangszórót és egy magassugárzót szereltek. A Reidmar fejhez hasonlóan a Magni 500 erősítőkön négysávos EQ szekciót (a közép frekvenciánál külön sávszűrővel), kompresszort/limitert és egy Character kapcsolót találunk, ez utóbbival az erősítő általános hangszín jellemzőit tudjuk megváltoztatni.

 

 

EBS-Magni-500-Bass-Combo-Back-620x318.jpg

 

 

 

 

A hátsó panel szimmetrikus XLR vonalkimenetet, ground lift kapcsolót, pre/post EQ kapcsolót, effekt send/return aljzatokat, fejhallgató kimenetet kínál. Gondoltak a világ más részein élő zenészekre is, lehetőségünk van a 120 V és 230 V tápfeszültség között váltani.

 

 

 

 

EBS Sweden AB -700.jpg

 

Tal Wilkenfeld

 

 

Mindkét kombót védőhuzattal szállítják, a kiskereskedelmi árról még nincs információnk, de ha a Reidmar fej kedvező ár/érték arányú árképzését - PMS Audio: 145 000 HUF - alkalmazzák, nem lehet okunk panaszra.

 

Bővebb információ hamarosan: EBS