zenesz_logo.pngA Palmer népszerű kompakt méretű Pocket gitáreffekt sorozatáról már egy korábbi alkalommal volt szó, ebből most a Pocket Tremolo pedált ajánljuk figyelmetekbe.

 

maxresdefault_700.jpg

 

 

A gitárosok effektparkjának egyik nélkülözhetetlen darabja a tremoló, ami a megjelenését követő csaknem hetven évben mit sem vesztett népszerűségéből. A Palmer kompakt méretű Pocket gitáreffektjeiről már egy korábbi alkalommal írtunk, most a Pocket Tremolót ajánljuk figyelmetekbe.

 

A Palmer Pocket Tremolo a klasszikus vibráló hangerő változtatást és a modern helikopter effektet egyaránt képes produkálni. A tremoló effekt sebessége és intenzitása a kezelőszervekkel széles határok között szabályozható, a Shape szabályzó a moduláció típusát változtatja a sima szinuszos „le-fel” modulációtól a négyszögjel éles „ki-be” jellegéig.

 

 

PEPTREM Palmer650xback.jpg

 

 

A pedál házát – a Palmerről már megszokott módon – egy acéllapra építették, ami az alsó és oldalsó részénél egy kicsit túlnyúlik a házon. Ráadásul a túlnyúló fém alapon, a jack csatlakozók alatt, a két furat is található – láthatóan gondoltak azokra is, akik pedálboardra szeretnék szerelni a Pocket Tremolo-t.

 

A készülék 9 V-os hálózati tápegységről üzemel (a belső érintkező a negatív pólus), ilyen például a Palmer PW9W, de 9 V-os elemet is helyezhetünk bele.

 

 

 

 

Specifikáció:

 

Termék típusa: effekt pedál

Típus: gitár effekt

Bemenetek száma: 1 db

Bemeneti csatlakozó: 6,3 mm-es jack

Bemeneti impedancia: 1 MOhm

Kimenetek száma: 1 db

Kimeneti csatlakozó: 6,3 mm-es jack

Kimeneti impedancia: 100 kOhm

Saját zaj: -85 dB

Kezelőszervek: Speed, Intensity, Shape

Visszajelző: ki/bekapcsolás

Tápfeszültség: 9 V-os elem, 9 V DC hálózati adapter

Áramfelvétel: 20 mA

Készülékház anyaga: acéllemez

Felület: porfestett

Méret: 60x55x100 mm

 

Ár: 16 815 Ft (bruttó ár, ami az ÁFA-t tartalmazza)

 

Hazai forgalmazó: Elimex