zenesz_logo.png



A kijelző fantasztikusan sikerült, nagyméretű, fényes és éles képet ad, a nyomtatott betűk mindenféle fényviszonyok között jól láthatók.

 

 

GoGo-Caliber-1_WEB-250.jpg


A GoGo különféle csíptetős kivitelű hangolóival lett ismert a piacon, legújabb hangológépük a Caliber, a második olyan eszköz, amit pedálba építve forgalmaznak.

 

A szürke fémházas pedál meglehetősen robosztus megjelenésű, azonban a hatalmas kijelző miatt – ami a felső felület 75%-át teszi ki – úgy érezhetjük, hogy egy tömzsi okostelefonnal van dolgunk. Az elemmel történő üzemeltethetőség megoldott, de 9 V-os adapterrel (ami nem tartozék) is működik az új eszköz.

 

A kijelző fantasztikusan sikerült, nagyméretű, fényes és éles képet ad, a nyomtatott betűk mindenféle fényviszonyok között jól láthatók. Hangolásnál, ha elértük a kívánt hangmagasságot, a kijelző feliratai pirosról zöldre váltanak.

 

Az új pedál oldalán elhelyezett kalibrációs gombbal 430-450 Hz között állíthatjuk a referencia hangmagasságot. A hangoló kromatikus, és az A0 (27,5Hz) - C8 (4186,00Hz) közötti tartományban tudunk vele hangolni. A GoGo Caliber true bypass működésű, minden gond nélkül összeköthetjük az effektlánc többi pedáljával.

 

A GoGo Caliber ára – 99 USD – nagyjából megfelel a konkurencia árainak, azonban a hatalmas kijelző miatt ez a pedál külön figyelmet érdemel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk hamarosan: GoGo