zenesz_logo.pngAz egyedi, minőségi gitárjairól ismert Echopark Guitars áprilisban bemutatja új, teljesen csöves Clarence erősítőjét.

 

Echoparkamplifiers-LogoandPhoto.jpg

 

 

 

Az Echopark Guitars márkanév manapság szinte ipari szabvánnyá vált jól ismert és sikeres rock 'n roll zenészek körében. A cégalapító és tulajdonos, Gabriel Currie sikerének titka elsősorban tehetségében, a legjobb minőségű és esztétikus anyagok használata iránti elkötelezettségében, és a tökéletes hangzás szenvedélyes keresésében rejlik.

 

2014 végén megalakult az Echopark Amplifiers részleg, amely követni kívánja az Echopark Guitars hagyományait. Idén tavasszal az új divízió kihozza új, teljesen csöves, kézzel épített, ponttól pontig forrasztott erősítő sorozatát. A sorozatban két modell csöves tremolóval készül, a ládák anyaga tömör oregoni lucfenyő, az erősítők 100%-ban amerikai alkatrészekből készülnek. Mindegyik modellt Gabriel Currie és Eric Bernstorff, az Echopark Guitars technikusa tervezi és építi meg.

 

Az Echopark Clarence erősítői áprilisban már színpadon is debütálnak, olyan művészek mutatják be, mint Jimmy Vivino, Troy Van Leeuwen a Queens of the Stone Age-ből, Greg Leisz és Joe Perry.

 

Néhány jellemző:

 

A osztályú, együtemű erősítő
5AR4, 6L6GC, 12AX7 csövek
Magas és alacsony érzékenységű bemenet
Hangerő, hangszín
2 hangszóró kimenet
Kézzel varrt kék bőr fogantyú
Egyedi borítás és hangszórórács
Egyedi gyártású 12”-os Alnico mágneses hangszóró
Méretek: 533 mm x 483 mm x 229 mm
Súly: 14 kg

 

 

Bár egyelőre elég keveset tudunk az új csöves erősítőről, és pillanatnyilag csak előrendeléseket fogadnak, az alábbi videó alapján úgy tűnik, nagyon kellemes erősítő készül, kérdés, hogy mennyi lesz az ára…

 

 

 

 

 

 

Bővebb információk hamarosan az Echopark Guitars oldalán.