zenesz_logo.png



A Palmer bemutatta PF2SW típusjelű univerzális kétcsatornás lábkapcsolóját, ami számos szituációban lehet hasznos segítő eszközünk.

 

 

pa-pf2sw-f2_600.jpg

 

 

 

A Palmer PF2SW olyan, variálható dupla lábkapcsoló, amely minden lábkapcsoló csatlakozóval rendelkező berendezéssel használható. Alkalmas erősítők csatornaváltására, beépített és külső effektek be- és kikapcsolására. Két független készülék vezérlésére képes, erős fényű LED-ek jelzik a kapcsolás állapotát.

 

A PF2SW két áramkörét külön állíthatjuk be a csatlakoztatott berendezések megfelelő funkciójához. Ehhez a tolókapcsolókkal választhatunk az áramkör zárása, vagy elektromos impulzus küldése között csakúgy, mint a relé nyitott vagy zárt állása között, egy további kapcsolóval pedig a lábkapcsolók egyikét master funkcióval ruházhatjuk fel, így mindkét áramkört ezzel vezérelhetjük. A PF2SW hagyományos 6,3 mm-es jack aljzatokkal rendelkezik, a legtöbb alkalmazáshoz megfelel.

 

Az eszköz házát – a Palmer effektekhez hasonlóan – egy acéllapra építették, ami az alsó és oldalsó részénél egy kicsit túlnyúlik a házon. Ráadásul a túlnyúló fém alapon, a jack csatlakozók alatt, a két furat is található – láthatóan gondoltak azokra is, akik pedálboardra szeretnék szerelni a lábkapcsolót.

 

 

pa-pf2sw-f4_600.jpg

 

 

Specifikáció

 

Termék típusa: kapcsoló

Típus: funkcióválasztó

Csatornák száma: 2

Bemenetek száma: 0

Kimenetek száma: 2

Kimeneti csatlakozók: 6,3 mm-es jack

Transzformátorral szimmetrizált kimenet: nincs

Visszajelzők: csatorna ki/bekapcsolás

Szabályzók: kapcsolás, kapcsolás típusa, továbbfűzés

Tápegység: 9 V-os hálózati adapter

Teljesítményfelvétel: 50 mA

Ház anyaga: fém

Ház felülete: porfestett

Méretek: 120 x 120 x 65 mm (szélesség x mélység x magasság)

Ár: 27 860 Ft (Az egységár az ÁFA-t tartalmazza, bruttó ár)

 

 

 

 

Hazai forgalmazó: Elimex