zenesz_logo.pngA Sennheiser továbbra is a csúcson...Kylie Minogue 2014 őszén Európában turnézott. A hangtechnikáért felelős Eight Day Sound produkciós cég fegyverarzenáljában kulcsszerepet játszottak a Sennheiser mikrofonjai és vezeték nélküli monitorrendszerei.

 

2290_1814165243_kylie_700.jpg

 

 

 

A turné során használt mikrofoncsomagok MD 5235 kapszulákkal szerelt Sennheiser SKM 5200 mikrofonokat és EM 3732-II vevőegységeket tartalmaztak, a monitorozást pedig Sennheiser SR 2050 IEM adóegységekkel és EK 2000 IEM zsebvevőkkel oldották meg.

 

 

Kyle Sennhesier SKM5200_700.jpg

 

Sennheiser SKM 5200

 

 

 

 

„Az SKM 5200/MD 5235 kombináció igazán jó választásnak bizonyult ennél a show-nál, mivel Kylie rengeteg időt töltött a PA-rendszer előtt elhelyezett B színpadon” – mondta Kevin Pruce, Kylie FOH hangmérnöke. „Más kombinációk kevesebb mozgásteret biztosítottak volna számomra, miközben a mikrofon mérete és súlya is nagyon fontos szempont. A Sennheiserrel, és különösen Mark Saundersszel nagyszerű a kapcsolatunk. Ő mindig készséggel ad tanácsot és a támogatás is kiváló.”
 
Kevin Hopgood produkciós menedzser is megerősítette ezt a következő szavakkal: „A Sennheiser – mit is mondhatnék? Markkal és csapatával 12 év múltra visszatekintő kapcsolatot ápolunk, és a 2014-es turnén nyújtott támogatás, mint mindig, ezúttal is példaértékű volt. Kylie azóta nem váltott másik mikrofonmárkára, mióta először kipróbáltuk a Sennheiser mikrofonokat – ezek súlya, hangminősége és fogása tökéletes a számára.

 

 

 

647991_600.jpgSennheiser SR 2050 IEM

 

 

 

 

„A Sennheiser mindig szívesen vállalkozott arra, hogy eszközei megjelenését a show látványvilágához igazítsa – a tavalyi turnén a mikrofontestek skarlátvörös, élénkrózsaszín és króm színben tündököltek. Kylie számára kiemelten fontos a minőség és mindig figyel a részletekre – így a Sennheiser eszközök ideális választást jelentenek számára.”

 

 

 

Kyle - Kevin Pearce hangmĂŠrnĂśk.jpg


Kevin Pruce, Kylie FOH hangmérnöke

 

 


Rod a fentiekkel egyetértve a következőket tette még hozzá: „A Sennheiser rendkívül nagy hangsúlyt fektet a lehető legjobb támogatás nyújtására, a DiGiCo pedig egyszerűen észveszejtő! Máshogyan nem tudnám elérni ezt az eredményt – a minőség és a szolgáltatás olyan magas színvonalú, amelyhez mérhetőt nehezen találnék bármely más felszerelés használata esetén. Talán csak egyetlen fontos berendezést tudnék elképzelni kiegészítésként: egy kiváló minőségű kávégépet…”

 

 

A Sennheiser hazai forgalmazója: Audio Partner