zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
2014. június 26-án az Interton és az Eurhythmics szervezésében Yamaha, illetve Shure bemutatóra kerül sor a budapesti Fonóban.

 

Pisti_regisztracio700.jpg

 

2014. június 26-án 13 órai kezdettel az Interton és az Eurhythmics szervezésében Yamaha, illetve Shure bemutatóra kerül sor a budapesti Fonóban.

 

 

Program

 

A rendezvényen 13 órai kezdettel a következő bemutatók követik majd egymást: Yamaha CL, Yamaha QL, Dante protokoll, Shure ULX-D. Minden bemutató után lehetőség van kérdésekre, szakmai párbeszédekre.

 

Különlegesség

 

A bemutatón a Yamaha és a Shure rendszerei összekapcsolásra kerülnek a Dante hálózati audio protokoll segítségével. Így az érdeklődők testközelből láthatják, mire képesek együtt. A Dante protokollt külön is bemutatásra kerül a rendezvényen, többek között kiderül majd az is, milyen előnyei vannak ennek a rendszernek, illetve milyen lehetőségek tárházát nyújtja.

 

Yamaha CL

 

A Yamaha CL sorozatból a helyszínen a CL3 keverőpult képviseli a termékvonalat, a pultot természetesen ki is lehet majd próbálni. A Yamaha csúcspultja méltán népszerű, aki ellátogat a rendezvényre azt is megtudja, minek köszönhető óriási sikere.

 

 

full_Yamaha_CL3_500.jpg

Yamaha CL3

 

 

 

 

 

Yamaha QL

 

A Yamaha QL sorozatot a QL1 pult képviseli majd a helyszínen, amely idén Frankfurtban szó szerint ámulatba ejtette a technikusokat. Ha nem volt alkalmad ott megtekinteni és kipróbálni, semmiképp ne hagyd ki a rendezvényt!

 

 

header_mixer_ql_02_700.jpg

 

 

 

Shure ULX-D

 

A Shure ULX-D névre keresztelt digitális vezetéknélküli rendszere egy igazi nagyágyú. Számos új, innovatív megoldásának köszönhetően vívta ki magának a megérdemelt elismerést. Ha nem használtad még, akkor azért, ha pedig használtad már, akkor az új tippek, trükkök kedvéért gyere el.

 

Miért érdemes eljönni?

 

A Fonó remek helyszínt biztosít majd arra, hogy a felvonultatott eszközöket az érdeklődők oldott hangulatban és kényelmesen kipróbálhassák. A rendezvény tematikája természetesen támogatja ezt, és lehetővé teszi, hogy a résztvevők mélyebb, szakmai párbeszédeket folytathassanak.

 

Regisztrálni itt lehet

 

 

Helyszín: Fonó (1116 Budapest, Sztregova u. 3.)

Időpont: 2014. június 26. 13:00 óra

A rendezvényen való részvétel ingyenes!