zenesz_logo.png



A magyar nyelven pop-rock stílusban alkotó Anyu ez hangos formáció új dallal jelentkezett.

A banda nemrégiben a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával létrejött, műfaji kötöttségek nélkül mozgó kisbuszon, a Music Mobil-on is bizonyított, ahol valóban maradandó zenei élményt nyújtottak az utca emberei számára. Ezen alkalommal felcsendült a most megjelenő Ereszd el track is, ami egyből nagyon megtetszett a MusicMobilt szervező Music Fashion Kiadó vezetőségének. Az ő gondozásukkal jelenik meg most ez a fülbemászó, remekül építkező szerzemény.

A zenekart Potyka Tamás (ének), Siffel István (gitár), Bozsóki Márk (basszusgitár), valamint Domokos Miklós (dob) alkotják. A csapat korábban olyan dalokkal jött elő, mint a Popkirály, a „Hős”, a „Legnagyobb ellenségem”, a "Z generáció", a "Már nem", a Nem vagyok jó", vagy éppen a "Jobb volt nélküled".

 

 

„Különleges élmény volt a MusicMobil buszon zenélni. Nagyon jó volt látni a sok pozitív visszajelzést, a mosolygó, integető embereket. Totál más volt egy mozgó kisbuszban zenélni, mint egy színpadon. Mindenképpen nagy buli!” – emlékezett vissza Potyka Tamás frontember. „A dalt valós tapasztalatok, érzelmek ihlették, a dalszöveg és a dallam, a hangszerelés ezt próbálja hűen visszaadni. Azért szeretjük ezt a számot, mert úgy érezzük, nagyon könnyen lehet vele azonosulni, ugyanakkor őszinte, olykor nyers képeket jelenít meg. A dal hangszerelése jól illeszkedik abba a pop-rock műfajba, ami a bandánk zenei profilja. Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a magyar könnyűzenét és a gitárok – mint domináns hangszerek – hangját” – tette még hozzá.     

A dal még itt érhető el: https://album.link/7hx6tv3tzm25s
https://www.youtube.com/@anyuezhangos3360/videos
https://www.facebook.com/anyuezhangos
https://www.facebook.com/MusicFashionManagement