zenesz_logo.pngJohn Mayer a Twitteren tette közzé, hogy a Fenderrel történő együttműködése véget ért.

 

fender-john.jpg

 

 

 

John Mayer napokban múlt 37 éves, de úgy tűnik, hogy nem egy új Fender signature gitárral ünnepel az idén. A virtuóz gitáros, akinek a nevéhez olyan nóták kötődnek, mint a Your Body Is a Wonderland, vagy a Gravity, a Twitteren tette közzé, hogy a Fenderrel történő együttműködése véget ért. Valahogy így:

 

„Figyelmeztetés mindenkinek, aki azon gondolkozik, hogy John Mayer signature Fender Stratocaster gitárt szeretni venni, ezeket többé nem gyártják, és én a továbbiakban már nem vagyok a Fender művésze.”   

 

„Szeretem a Fender gitárokat és a továbbiakban is játszom rajtuk, de tény, hogy a Fender a mai állapotában már nem ugyanaz a cég, mint amellyel annak idején elkezdtem.”

 

 

 

7871_Fender_John_Mayer_Black1_700.jpg


The Black One

 

 

 

 

A John Mayer Signature Stratocastert 2005-ben mutatták be és azóta folyamatosan a Fender Artist sorozat fő erőssége volt. Számos gitáros dicsérte a "Big Dipper" single-coil hangszedőket, melyek ezen a gitáron jelentek meg, és önállóan is rendkívül magas áron keltek el.

 

 

 

 

 

 

Kérdés, hogy John Mayer ezek után más márkával szerződik-e és újabb signature modellhez adja-e a nevét, mint ahogy az is kérdés, hogy a Fender esetleg más név alatt tovább gyártja-e ugyanazt a gitárt.

 

John Mayer hivatalos weboldala 

 

John Mayer Facebook oldala