zenesz_logo.png



„Mindenkinek a környezetében vannak olyan emberek, akik minden szituációban áldozatnak állítják be magukat, pedig igazából ők a hibásak azért a rosszért, ami velük történik. Ezekről az emberekről szól a dal”.

 

A mérgesgyerekek a bezárások után több újdonsággal is megörvendeztetik hallgatóikat. A 2020-as Óra indul lemez óta először jelentkező csapat friss hangzással és öttagú felállással jelentette meg Te magad című dalát, melyen már az újonnan csatlakozott Juhász Feri gitárjátéka is hallható.

 

Az eddigi kiadványait Nóniusz Gáborral, majd Brucker Bencével készítő zenekar most az utómunkát Schiszler Somára (AWS, Meristem) bízta, aki szakított a Mirrorra eddig jellemző száraz hangzással, nagyobb hangsúlyt helyezve a terekre.

 

„Mindenkinek a környezetében vannak olyan emberek, akik minden szituációban áldozatnak állítják be magukat, pedig igazából ők a hibásak azért a rosszért, ami velük történik. Ezekről az emberekről szól a dal” – mesélte Acosta Olivér, a csapat énekese.

 

A zenekar több új dalt tervez bemutatni még az idén, az őszi koncertdátumokról elmondásuk szerint a Facebookon jeleznek majd.

 

 

       

 

https://www.facebook.com/mirrorbandhun

https://www.instagram.com/mirrorbandhun/

https://www.youtube.com/c/MirrorBandHun