zenesz_logo.pngAz MS-70CDR jellemzői: kompakt, egyszerű grafikus kezelőfelület, nagy LCD kijelző, mindössze egy lábkapcsoló, analóg jellegű kezelőgombok, amelyek nyomógombként is működnek.

 

MS 70 big_resize.jpgA Zoom MS-70CDR az első olyan pedál, ami egyszerre kínál kórus, delay és reverb effekteket, és mindezt egy stompbox kivitelű pedálba építve. Rackbe szerelhető multieffektek tudását nyújtja ez a kis eszköz.  86 hagyományos effekt, egyszerű kezelőfelület, beépített kromatikus hangológép, és többfajta tápellátási lehetőség és mindez egy kis pedálban, tényleg lenyűgöző.

 

 

 

text_img_3828.gif

 

A meleg, vintage hangzástól a tiszta, modern hangszínekig az MS-70CDR mindent tud. A 86 különféle effekt 16 fajta kórust, 26 fajta delay-t, és 29 fajta reverbet jelent, de tartalmazza jó néhány híres márka közismert modelljének effektjeit is. Ráadásul további több mint egy tucat más modulációs effektet – flanger, phaser, tremoló, vibrátó – kapunk ezzel a pedállal, és ez talán több is, mint amire valaha szükségünk lehet.

 

Az MS-70CDR jellemzői: kompakt, egyszerű grafikus kezelőfelület, nagy LCD kijelző, mindössze egy lábkapcsoló, analóg jellegű kezelőgombok, amelyek nyomógombként is működnek. Ez a dizájn megkönnyíti az effektek létrehozását, elmentését, átrendezését, a menükben való navigálást, mind színpadi, mind stúdió körülmények között.

Az MS-70CDR-rel egyszerre 6 féle effektet lehet használni, és tetszésszerinti sorrendbe rendezni. Ez lehetővé teszi, hogy komplex hangzásokat állítsunk elő, továbbá, hogy magunk konfiguráljuk az effektláncot.

 

 

A kromatikus hangolót a lábkapcsoló folyamatos lenyomásával aktiválhatjuk, akár játék közben is. Választani lehet a BYPASS mód és a MUTE mód között, az első minden effektet kikapcsol, az utóbbival némán lehet hangolni. Az MS-70CDR-ben 50 saját PATCH-et lehetséges eltárolni, de van további 30 gyári programozású PATCH is, amelyek a legismertebb gitár effekt pedál gyártók, valamint híres zenészek által készített effektek jól használható gyűjteményét kínálják.

 

 

 
text_img_3791.jpgA kimeneti oldalon két 6,3-as jack aljzat található, így akár felvételnél, akár hangosításnál az effekteket tényleg sztereóban élvezhetjük. Ráadásul a bemeneti oldalon is két jack aljzat van, így az effekt pedál nem csak gitárral, hanem más, sztereó hangszerekkel, például szintetizátorral is használható.

Az MS-70CDR 2 db AA LR6 alkáli elemmel 7 órán át képes működni, vagy USB csatlakozón át is kaphat tápfeszt, de természetesen adapterrel is használható. (Ezt nem tartozék.)

 

Az USB csatlakozó arra is szolgál, hogy ha PC-hez csatlakoztatjuk a pedált és felkeressük a Zoom weboldalát, frissítéseket tölthessünk le. Ez biztosítja, hogy az MS-70CDR mindig a legfrissebb gyári firmware-rel működjön.

 

 

 

33495crop_.jpg

 

 

Bővebben: http://www.zoom.co.jp/products/ms-70cdr/spec/

Kiskereskedelmi ára: 105-115 EUR között