zenesz_logo.png



Megjelent Balogh Borsa „Csalánnal, esővel” című lemeze, amelynek minden dalát a szólóprojekt gazdája dalszerzőként és szövegíróként is jegyzi.

 

Balogh-Galambos.jpg

 

Tavaly ősszel mutattunk be Balogh Borsa, idén tavaszra tervezett lemezéről az Elhiszel című dalt, melyhez különleges klip is készült. Nos, a lemez megjelent, minden dal zeneszerzője, szövegírója, gitárosa, hangszerelője Balogh Borsa, aki az Űrlénykirály művésznevet választotta magának, és nem mellesleg a Gyík zenekar gitárosa. A lemezen minden dalt Galambos Péter énekel.

„Ha két szóban kellene megfogalmaznom, hogy miről szólnak a dalok, akkor azt mondanám, hogy a nőkről meg az Istenről. Talán ez az a két terület a világból, ami számomra a legérdekesebb vagy legmisztikusabb – nem mondanám, hogy mindig egészen pontosan értem, hogy hogyan is működnek. Bár valószínű, hogy ez oda-vissza igaz, és nincs is ezzel baj, nem kell mindenkinek mindent tudnia” – nyilatkozta az albumról Balogh Borsa.

A Csalánnal, esővel albumról ezúttal az Első jó ősz című dalhoz készült szövegvideót adjuk közre, ami Kovács J. Dávid munkája.