ZenészmagazinIvana Mer (SK) Első Látásra Turné 2017

Zenészmagazin | 2017. Július 27., Csütörtök 11:00

Ivana Mer zenéjét, amit a csend, a tenger dallamai, a természet erői ihlettek és a lélek belső világából építkezik, most először hallhatjuk Magyarországon.

 

IM 700.jpg

 

 

A szlovák születésű énekes-zeneszerző zenei karrierje Prágában kezdődött, miután befejezte kulturális antropológiai tanulmányait. Itt készítette első elektro-akusztikus kompozícióit, melyeket a belga Dancers! projekt is felhasznált, és bejutott a LEM Le Prix Russolo nemzetközi elektro-akusztikus fesztivál elődöntőjébe. Ivana zenei aktivitása szorosan kapcsolódik utazásaihoz, melyek amellett, hogy új helyek megismerését jelentik, lehetőséget teremtenek európai és a világ más részéről származó producerekkel és tehetséges zenészekkel történő közös munkákra.

 

2015-ben a szlovák „RadioHead Awards – Az év felfedezettje” kategória jelöltje volt és "Diamond Fields" című dala, melyet Marc-Eric Laine producerrel közösen készített, a RADIO FM Chart, Slovakia első helyén is állt.

 

 

Ivana Mer Live at Presov, 700.jpg

 

 

2016-ban a szlovák Slnko Records gondozásában megjelenő “EARLY WORKS” című debütáló albuma rendkívül pozitív fogadtatásra talált mind a közönség, mind a kritika részéről. A lemez zenéje a "Personal Pronouns" című táncfilmben is felcsendül, amit Andrea Sudorová rendezett és a díjat nyert a San Franciscó-i Dance Film Fesztiválon.

 

2017 az “EARLY WORKS REMIXED vol.1” éve volt, vagyis egy remix albumé, melyen japán, argentin, uruguayi, ausztrál és görög művészek is dolgoztak. Másfelől Ivana egy EP kiadására is készül az I AM PLANET formációval együttműködve.

 

IVANA MER • "ELSŐ LÁTÁSRA TURNÉ 2017"

• 08.03. – EGER · Vén Bagoly [+ Mayberian Sanskülotts]. Almagyar utca 21.

• 08.04. – ESZTERGOM · Kaleidoszkóp Ház. Pázmány Péter u.7

• 08.05. – BUDAPEST · Ellátóház [+ Mayberian Sanskülotts]. Dob utca 19.

• 08.09. – SZEGED · Grand Café Várket. Stefánia 15.

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.092531 másodperc.