zenesz_logo.pngIdén ünnepli fennállásának 70. évfordulóját Európa legnagyobb hangszerboltja.

A 2024-es év valódi mérföldkövet jelent a Thomann, Európa legnagyobb hangszerboltjának történetében, hiszen immáron 70 éve, hogy a Thomann neve egyet jelent a zenével és a szenvedéllyel. A nagy múltra visszatekintő vállalat a kerek évforduló alkalmából különleges ajánlatok sokaságával invitálja ünneplésre a zenészeket.

 

17 middle 70ies shop thomann 800x

 Thomann hangszerbolt valamikor a 70-es évek közepén

Az idei évben a Thomann exkluzív árengedményekkel, limitált szériás modellekkel és számos más akcióval szeretne köszönetet mondani a zenészeknek. A 70. évforduló alkalmából meghirdetett izgalmas ajánlatok március 1-től kezdődően érhetőek el, melyet hét akciókkal teli hónap fog követni egészen szeptemberig. A Thomann minden hónapban újabb és újabb exkluzív ajánlatokkal kedveskedik majd vásárlóinak, ezek közt szerepelni fognak korlátozott ideig tartó árengedmények, különleges modellek, újra kiadott termékek és limitált kiadások.

 20 wholeguitar department today 800x

 A gitár részleg napjainkban

Mindezek mellett a legnevesebb márkákkal való együttműködésben a Thomann idén mutatja be limitált szériás, 70. évfordulós különleges modelljeit több különböző termékkategóriában, úgymint gitárok, stúdiótechnika, dobok és hangosítás. Érdekesség, hogy a fenti modellek mindegyikének megjelenését valamilyen formában a Thomann, valamint a kerek évfordulós év inspirálta. Az említett termékek a Thomann tipikus türkizkék színében érhetőek el és/vagy a 70. évfordulós Thomann emblémát viselik. Várhatóak azonban további színvariációk és újra kiadott modellek is, valamint a rendelésük mellett apró ajándékokra is számíthatnak a vásárlók. A 70. évfordulós különkiadású modellek száma egyébként igen limitált, így érdemes gyorsnak lennünk, ha nem szeretnénk lemaradni egy exkluzív darabról.

 

18 thomann today drone flight 1300x

A Thomann cég napjainkban egy drón felvételen


Thomann

9 house farm beginnings 750x

A kezdetek - a Thomann farm

A Thomann cég története egészen 1954-ig nyúlik vissza, amikor az idősebb Hans Thomann egy aprócska bajor faluban, Treppendorfban szülei farmján megnyitotta hangszerboltját. Thomann kezdetben motorkerékpárjával járt a környező kocsmák zenekarainak próbájára és így értékesítette a hangszereket. Meglehetősen hosszú út vezetett innen addig, míg a Thomann cég Európa legnagyobb hangszerboltjává és a világ egyik legjelentősebb hangszereket és hangtechnikai felszereléseket árusító áruházává nőtte ki magát.

 31 thomann logistics 750x

 Logisztika

A jelenleg is családi tulajdonban lévő zenészparadicsom nemcsak hangszerek és kiegészítők teljes tárházát kínálja, hanem a klasszikus hangszerektől kezdve a legmodernebb modellekig terjedő kínálat mellett fénytechnikai eszközök, színpad- és stúdiótechnikai berendezések is, valamint számos, a videószerkesztéshez nélkülözhetetlen eszköz szerepel a cég által forgalmazott termékek között, a producerek, tartalomkészítők, podcasterek és streamerek számára.

 

22 studio department 800x

A stúdió részleg

Összesen több, mint 6300 négyzetméteres eladótér, szakosodott műhelyekben dolgozó közel 200 képzett hangszerkészítő és specialista, több mint 100 ezer közvetlenül raktáron lévő árucikk, valamint felhasználóbarát online shop – mindezek az ipar megkerülhetetlen szereplőjévé teszik a Thomann-t. A Thomann összesen 13 részlegén dolgozó szakemberek, valamint a 27 különböző nemzetből kikerülő ügyfélszolgálati munkatársak többsége maga is zenész – ezzel a szenvedéllyel és szakmai ismerettel állnak az általuk kiszolgált több, mint 18,3 millió ügyfél rendelkezésére.

A Thomann 70. évfordulós akciói és különleges modelljei az alábbi linken érhetőek el:
https://www.thomann.de/hu/social_70th-anniversary.html

www.thomann.de