zenesz_logo.pngElőzetesként közreadjuk a felkészítő tanárok bemutató előadását, de a lényeg, hogy kövessétek a lent felsorolt Facebook oldalakat és nézzétek meg a zeneiskola diákjainak rendhagyó koncertjeit.

stageshop-06824 700x.jpg

Fotók: Hegyi Júlia Lili

A Budai Gitáriskola minden évben fellépési lehetőséget biztosít tanulói számára a zeneiskola éves koncertjén, ahol a fiatal gitárosok tanáraikkal együtt állnak színpadra. Az idei évben – megannyi zenei rendezvényhez hasonlóan – ezt az eseményt is megnehezítette a pandémia. Ebből kifolyólag, pár nap erejéig a zeneiskola és az Ortega Guitars Magyarország „beköltözött” a Stageshop Gitárszaküzletbe, ahol összesen 7 dalt rögzítettünk az iskola diákjai és tanárai főszereplésével.

 

stageshop-06849 700x.jpg

 

A felkészítő tanárokkal együtt – Kristóf Svajcsik (Mary PopKids)  és Gajdacsi Gábor (Kelemen Kabátban) – a zeneiskola diákjai igyekeztek a lehető legváltozatosabb előadásokkal készülni a rendhagyó „koncertre”. Életkort tekintve, a 9 évestől a felnőttig, számos korosztály ragadott gitárt. Legtöbbjük először játszott kamerák előtt. A produkciókat – melyekhez autentikus környezetet biztosított hivatalos Ortega márkakereskedő partnerünk – hamarosan megtekinthetitek az Ortega Guitars Magyarország, a Stageshop és a Budai Gitáriskola felületein, ahol heti rendszerességgel jelentkezünk az előadásokkal.

Előzetesként közreadjuk a felkészítő tanárok bemutató előadását, de a lényeg, hogy kövessétek a lent felsorolt Facebook oldalakat és nézzétek meg a zeneiskola diákjainak rendhagyó koncertjeit.

 

 

Kövessétek a

Budai Gitáriskola, a

Stageshop Gitárszaküzlet és az

Ortega Guitars Magyarország oldalait!