zenesz_logo.pngMárcius 15-én, 20 órai kezdettel a Fourtissimo Jazz Orchestra koncertezik a Budapest Jazz Clubban.

 

four700.jpg

 

 

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a Fourtissimo Jazz Orchestra  március 15-i koncertjét. A Fourtissimo a műfaj jeles képviselőihez hasonlóan – Weather Report, Chicago, Maynard Ferguson Band, Bill Chase – egyesíti a dinamikus és szórakoztató előadásmódot a jazz értékeivel.

 

A népszerű, jazz-rockot játszó formáció alapítói a Príma-díjas Kuna testvérek: Valéria, Márton, Gyula és Bence, a zenekar 2012 óta játszik a jelenlegi felállásban. Hangzásuk meghatározó eleme Valéria sokszínű énekhangja, illetve a jazz-rockra oly jellemző rézfúvós hangszerek erőteljes jelenléte.

 

Népszerűségükre mi sem jellemzőbb, mint hogy az elmúlt három évben közel 300 koncertet adtak hazánkban és Európa-szerte. A VII. Jazzy Dalversenyen két saját dallal indultak, mindkettő a döntőbe került, Funk 4 Fun című szerzeményük elnyerte a verseny Közönségdíját.

 

Március 15-én a nemrég megjelent The Road So Far... című lemezüket mutatják be az  NKA támogatásával a Budapest Jazz Club-ban. A koncerten a Fourtissimo saját, ill. Somos András, billentyűs-fuvolista szerzeményei mellett - olyan legendák kompozíciói lesznek még hallhatók, mint Chick Corea, a Weather Report, a Maynard Ferguson Band, vagy Nils Landgren.

 

 

 

 

 

Fourtissimo Jazz Orchestra koncert

Időpont: 2016. március 15. 20:00 óra
Helyszín: Budapest Jazz Club, 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

 

Közreműködnek:

Kuna Valéria - trombita, ének

Kuna Gyula - trombita

Kuna Bence - kürt, ütőhangszerek

Kuna Márton - harsona

Geier Attila - gitár

Somos András - billentyűk, fuvola

Éder Ferenc „Lá” - basszusgitár

Kottler Ákos - dob

 

https://fourtissimo.hu/en/ 
https://www.facebook.com/events/498452163667870/