zenesz_logo.pngNem kevesebb, mint húsz év van Lenny Krawitz ‘MAMA SAID’ című albumában, ami egy hónap múlva kerül a hazai üzletekbe. Újramaszterelt dalok és kibővített deluxe kiadás lát napvilágot június 5-én a Virgin/EMI kiadótól...

lenny mama said.jpg

 

 

Mire 1991-ben megjelent Lenny Kravitz Mama Said című albuma, a világot már bejárta a zenész pszichadelikus rockzenéje, az 1989-es debütáló lemezével, a Let Love Rule-al. A második lemez kollekciója brutális nyíltsággal járja körül a szerelem, a remény, a csalódás, a spiritualitás és elfogadás témáit. A zenés utazás 7 dalon keresztül halad, közte olyan slágerek, amelyek meghatározó mérföldkövek Kravitz pályafutásában, mint az “Always On The Run” és a “It Ain’t Over Til It’s Over”.

 

 

A Deluxe kiadás a Mama Said periódus alatt született befejezetlen és eddig kiadatlan dalokat, valamint a Let Love Rule késői szakaszában készült demo felvételeket sorakoztatja fel. Ezek a demók később lettek befejezve és bemutatva a Mama Said korongon. A “Riding On The Wings Of My Lord” és a “Framed, Lying, Crying,” ebben a formában még sosem jelentek meg. Szintén újdonság lesz az “It Ain’t Over Til It’s Over” “remix 12” (sides A and B) szerzemény, valamint a Mama Said turné rotterdami állomásán rögzített 5 élő dal mostani bemutatása. Hivatalos koncertpillanatok és B-oldalas stúdiófelvételek szintén részét képezik az ünnepi újrakiadásnak, természetesen az eredeti dalok melett. ( - )

 

 

www.lennykravitz.com

www.twitter.com/lennykravitz  

www.facebook.com/lennykravitz