zenesz_logo.pngAz Ivan & The Parazol 2010 februárjában alakult - húszas éveik elején járó fiatalokból álló - formáció. Kortalan rock'n'roll zenéjüknek köszönhetően ezidáig már olyan zenekarok társaságában kaptak fellépési lehetőséget, mint az Irie Maffia, a Belga, az Óriás, a Turbo vagy éppen a The Carbonfools.

PARAZOL.jpg

 

Első klipjüket a Marshall c. dalhoz forgatták, mely egyre élénkebb figyelmet harcolt ki, mind a szakma, mind a közönség szemében, így 2011-ben az MTV Brand: New jelöltjei közé is bejutott a csapat. 2012-ben kiadták első EP-jüket, melyről a "Jól áll nekem az élet" című első magyar dalukat a Petőfi Rádió is játssza. A közel múltban a "Hard Rock Rising" nemzetközi tehetségkutató magyar résztvevői voltak, és egy Londoni fellépésért versenyezhettek.

 

 

Ivan & the Parazol - Jól áll nekem az élet

 

Hard Rock
 

A verseny első fordulójában a nevező magyar zenekarokból a 10 legjobb egy élő fellépéses második fordulóba került be, ahol szakmai zsűri előtt (Pély Barna, Lévai Balázs, Superman, stb) előtt mérték össze erejüket. A forduló győztese az Ivan & The Parazol lett, aki így továbbjutott a harmadik fordulóba, ahol 85 másik zenekarral az egész világról harcolt a szavazatokért és a fődíjért, ami egy Londoni fellépést jelentett volna egy neves előadóval (Bruce Springsteen).