zenesz_logo.pngEgy öt perces előadás erejéig feltámadt, egyesek szerint a valaha volt legnagyobb rapper, Tupac Shakur, hologram formájában. Az előadás mély nyomott hagyott a rajongók szívében. (VIDEO)

tupac3.jpg

 

Tupac Shakur hologramja

(Kevin Winter/Getty Images for Coachella)

 

Dr. Dre és Snoop Dogg, az egykoron híres amerikai rap-duo Coachella-i ( USA ) előadásának fő eseménye volt több híres Rapper fellépése volt. A programmban többek között Eminem, 50 Cent, Wiz Khalifa és Kendrick Lamar lépett fel,  ennek ellenére az est szenzációja az 1996-ban meghalt Tupac Shakur hologrammal kivetített fellépése volt.

 

tupac1.jpg

 

Snoop Dogg és Tupac Shakur a "Gangster Party" című szám előadásában

                                                         (Christopher Polk/Getty Images for Coachella)

Ebben az  előadásban a közönség láthatta Tupac hologramját, amint előadja a "Come With Me" című számot, majd a nagyon is elő Snoop Dogg csatlakozott Tupac virtuális alakjához, hogy együtt előadják a "Gangster Party" című közös sikerüket.

 

tupac 2.jpg

 

Tupac hologramja és Snoop Dogg többször is "kommunikáltak" előadás közben

(Christopher Polk/Getty Images for Coachella)

Látványtechnikai szempontból egyedülálló előadás volt, egyben furcsa és Tupac rajongói számára meghatóan zavaró is. Az közönségnek nagyon tetszett az előadás, így nem lenne meglepő ha a jövőben további hasonló "fellépéseket" láthatnánk korábban elhunyt sztároktól.  ( - )

 

 

 

Tupac a 2012-es Coachella-i fesztiválon