zenesz_logo.pngA Marron 5 az eddigi „legváltozatosabb és ’leg-popposabb’ ablumát” készül kiadni, a frontember, Adam Levine szerint. A banda negyedik nagylemeze, az „Overexposed” június 26-án kerül a polcokra az Egyesült Államokban, és 10 új számmal kecsegtet a rajongóknak.

„ A „Moves Like Jagger”[a 2010-es Hands All Over albumból] volt az első alkalom, hogy  külső zeneszerzővel dolgoztunk, ezért úgy döntöttünk, hogy folytatjuk ezt a tendenciát a következő albumunknál is.” nyilatkozta James Valentine, az együttes gitárosa. „A karrierünk ezen pontján úgy érzem jó dolog, hogy megkevertük egy kicsit a zeneszerzés folyamatát és ez jó eredményeket, valamint egy jobb légkört hozott a bandába. Olyan zenével akartunk elő állni ami egyszerre hordozza magában a popzene kortárs valamint a korai elemeit. Ez volt a valaha készült leg-populárisabb lemezünk, és nem szégyenkezünk miatta.”

 

maroon5.jpg

 

Az „Overexposed” Max Martin producer együttműködésével készült el. Ryan Tedder és Benny Blanco is producerként  dolgozott velünk. Ez az album is egy nagy közös munka eredménye – az albumon többek között felbukkan Wiz Khalifa a „Payphone” című számban, valamint  több zeneszerő, más együttesekből.