zenesz_logo.pngPhil Sutcliffe a szerzője annak a könyvnek, ami ha 25 évvel korábban jelenik meg Magyarországon, várhatóan tömegverekedés kerekedik a könyvesboltok előtt.

Mert hogy örültünk volna egy ilyen sztorinak, amiről azelőtt csak elképzeléseink voltak itt "függöny" mögött. Ma viszont versengenek a szerzők, melyik rocksztori viszi a piacon a többit, így például az AC/DC-ről is találhatunk már több könyvet is a boltokban, szépeket, izgalmasakat is, de valamiért úgy érzem, ez alkalommal a legjobbal futottunk össze.

 

acdc_cartaphilus.jpg

 

Hogy külalakban, a keményfedeles, ujjal megpörgethető Angus Young már hozzátesz ehhez a minőséghez, azt mondanom sem kell, de ami ennél is fontosabb, stílusában a könyv nem próbál hatásvadász lenni. Tényeket közöl, a humor meg a tényekben lapul, így aztán valójában nincs is nehéz dolga a szerzőnek, mert az AC/DC története tökéletes, csak le kell jegyezni. A könyv természetesen fullon van fotókkal, idézetekkel és botrányokkal. Persze nem olcsó, 5490 Ft, de gondoljunk a gyerekeinkre, akik leemelik a polcról! Na, így már felbecsülhetetlen...