zenesz_logo.pngIdén 13. alkalommal került sor a MIPA (Musikmesse International Press Award) átadására, melyet a legújabb hangszeripari fejlesztéseknek ítél oda a világ 120 zenei lapját tömörítő szervezet. A Zenész magazin idén 5. éve vesz részt a dijak odaítélésében és átadásában.

 

Kék fényben a MIP díjak 600x400.jpg

Elképesztő mennyiségű hangszer és szinpadi berendezés kerül kiállításra minden évben Frankfurtban, ahova a zeneipar legfontosabb személyiségei zarándokolnak el, hogy jelenlétükkel is kifejezzék a kiállítás fontosságát.

A március 22-én este zajlott dijátadó ünnepségen több mint 400 szakmabeli tette tiszteletét, hogy a 35 kategóriában odaítélt MIPA dijak átadásán részt vegyen. A bevezető percket egy kíváló zenei utazás tette emlékezetessé, amiben nashville -i muzsikusok amerika különböző stílusú zenéit mutatták be a hallgatóknak.

 

Neashvill group 600x400.jpg

 

A megnyitó beszédek ( rövid ) után megtatott dijátadáson az Európai zenei lapok egy-egy főszerkesztője adta át a trófeákat a márkák képviselőinek, amin valamennyi zenei lap országnévvel megnevezve feltüntetést nyert. A felsorolásban Magyarország (Hungary) neve mellett ott állt a Zenész magazin hatbetüs, sokak számára kimondhatalan betükombinációja.

 

A legjobbak lisáját a www.mipa.com weboldalon lehet megtekinteni, képeink a díjátadó ünnepségen készültek. ( - )