zenesz_logo.pngA QSC termékei jólismertek Magyarországon. Az Intertone által képviselt amerikai márka minden helyzetre kínál megoldást kül és beltéren egyaránt. A frankfruti vásáron, most a hagyományos QSC termékek mellett a KW aktív hangfalsorozat kapott kiemelt szerepet.

Mielött a kiemelt sorozatról beszélünk, egy kis lépéssel érdemes visszalépni, mert egyenes fejlődési irányt képvisel a K sorozat, aminek alsó lépcsőfokáról történt a feljebb lépés a QSC mérnöki irodáiban...

K sorozat kétutas aktív hangfalai állványon és földre helyezve elsősorban zenei felhasználók számára  készültek, többféle kivitelben ( K8 / K10 / K 12 / KSub ) egy basszus elemmel is kiegészülve.

 

QSC - KW sorozat 600x400.jpg

 

A KW sorozat komolyabb méretben hasonló célcsoportnak kínál megoldást, mint elődje, méreténél fogva is “többemberes” szállítást és installálást igényel, egymással összeépíthető darabokból áll. Míg a KW sorozat “kisebb” hangfalai a KW 122 és 152 kétutas rendszerűek ( 22 és 28 kg. ), a KW 153 már háromutas megoldást kínál. Ez a sorozat is rendelkezik egy  KW181 –e sub megoldással.
A KLA  Line Array rendszerek mellett, melyek elsősorban a pofi hangosítás igényeit hivatottak kielégíteni, pont úgy mint az ILA sorozat, ami mellett a QSC egy kíváló színpadi monitor-rendszert is bemutatott. A földre helyezhető  CSM sorozat a legmagasabb színten szolgálja a koncertező muzsikusokat. A bemutatott sort egyébként a Wide Line Array System zárta, ami 140 fokos lesugárzási felülettel üzemel, és a nagyobb térhangosítást igénylő koncerteket tudja maradéktalanul kiszolgálni.

 

QSC és hozzá a

 

A QSC végfokai, a legkülönbözőbb teljesítmény verziókban állnak rendelkezésre, ezek önállóan és rackbe építve is praktikusan működtethetők. ( - )


www.intersound.hu