zenesz_logo.pngA Yamaha nem késlekedik a gitárosok meglepetésével sem. A Frankfurtban bemutatott A sorozat nem csak a gitárosok, de a Bass-menek számára is újdonsággal szolgál.

A Yamaha új A-sorozatú hangszerei napjaink kreatív elektro-akusztikus gitárigényeivel találkoznak, kivételes játszási lehetőséget, szuper hangzást és valódi sokoldaluságot kínálva a zenészeknek. Az A-sorozat kiemelkedő tulajdonságai között meg kell említenünk az új nyak profilt, a pompás esztétikát és a dinamukus hangzást. Akár otthon, vagy egy színpadon, ezek a gitárok valódi stúdióhangzást biztosítanak tulajdonosának. Az A-sorozat hangszerei több szinben is kaphatók, a Musikmesse alkalmából néhány dedikált darabot fekete színben is megvásárolhatnak az érdeklődők.

 

Yamaha A3 akusztikus gitár

 

Yamaha  A1 600x450.jpg

Top: Solid Sitka Spruce / Back & Sides: Solid Rosewood / Nyak: Mahogany / Fogólap: Ebony / Bridge: Ebony / Nut Width:43 mm / String Length: 650 mm (25 9/16"/ Rosewood/Mahogany Sound Hole Rosett /Rosewood Fingerboard Binding / Mahogany Body Binding / SRT System 63 Modeling /Pickup: SRT Piezo / Controls: Focus/Wide, / Resonance Blend,/ 3-Band EQ, A.F.R. (Auto Feedback Reduction). 

 

Yamaha A1 akusztikus gitár

 

yamaha-a-600x400.jpg

  • Solid Sitka Spruce Back & Sides: Rosewood / Neck: Mahogany / Fingerboard: Rosewood / Bridge: Rosewood / Nut Width: 43 mm / String Length: 650 mm (25 9/16") / Tuners Die-Cast, Yamaha Chrome / System 66 Analogue / Pickup: SRT Piezo / Controls: 3-Band EQ, Volume, Chromatic Tune

www.yamaha.com