zenesz_logo.pngAz Electrochop egy extra képességű tremoló effekt, amely a Vox Repeat Percussion klasszikus és egyedi LFO egységére épült.

 

magnetic-jpeg1600.jpg

 

A brit Magnetic Effect bemutatta Electrochop tremolóját. Az Electrochop különleges, extra képességű tremoló effekt, amely a Vox Repeat Percussion klasszikus és egyedi LFO (Low frequency oscillator = nagyon alacsony frekvenciájú oszcillátor) egységére épült. A Magnetic Effects által tervezett új áramkör és az LFO egység olyan tremoló pedált eredményezett, amely úgy szól, mint egy Repeat Percussion. Legfőbb jellemzője, a klasszikus, delay-szerű lüktetés, és az abszolút kézreálló, felhasználóbarát kezelhetőség.

 

electrochop_pedal.jpg 

Az Electrochop masszív fémházzal készült, a három nagyméretű szabályzó gomb kivitele nagyban megkönnyíti a pedál kezelését. A kék led, ami az effekt bekapcsolását jelzi, jól illeszkedik pedál színvilágához.

 

 

 

 

Szabályzási lehetőségek: Hangerő, Mélység, Sebesség, plusz egy kétállású kapcsoló, amellyel azt a tartományt válthatjuk – gyors és kevésbé gyors között – amelyben a tremoló sebességet szabályozhatjuk a Sebesség potival. Megfelelő beállítással ismétlő visszhang jellegű effektet is kaphatunk.

 

A pedál 9 voltos adapterrel, vagy elemmel működik, ára kb. 85 £.