zenesz_logo.png



ujsagLegújabb lapszám
zm 241 300 2
  • Wolf Kati interjú
  • Szebényi Dániel interjú
  • Zoom H4essential, H6essential teszt
  • Ibanez AAM50CE teszt
Előfizetés Bővebben

Kiemelt teszt

Yamaha Revstar Standard RSS20 teszt

– BORBÉLY TAMÁS – 2022-ben a második generációs Yamaha Revstar gitárok Element, Standard és Professional sorozatokban jelentek meg. Mi most egy Revstar Standard modellt teszteltünk.

Technika

Folytatva cikksorozatunk második részében megkezdett ESP/LTD Deluxe újdonságok sorát további hat új vagy frissített modellt mutatunk be.
– BORBÉLY TAMÁS – 2022-ben a második generációs Yamaha Revstar gitárok Element, Standard és Professional sorozatokban jelentek meg. Mi most egy Revstar Standard modellt teszteltünk.
A Red One House zenekar különleges zeneszerszámokat bemutató sorozata a #HANGSZERMUSTRA folytatódik.
A Szalay András által fejlesztett Future Impact a 3.6 verzió megjelenésével elérte a hardver potenciáljának a határait, megjelent a Future Impact V4.
A Line 6 két új „HX meghajtású” POD Express pedállal bővítette népszerű POD modellező multieffekt termékvonalát.
A lengyel Aurora DSP plugin gyártó cég egy izgalmas új szériát jelentett be DriveThru néven, aminek az első megjelenése a Cerbes.
A legendás Tech 21 SansAmp Bass Driver DI pedál megjelenésének 30. évfordulóját a cég egy limitált kiadású extra kivitelű modellel ünnepli.
Folytatjuk az Ortega Guitars 2024-es újdonságairól szóló cikksorozatunkat, következzenek az új Ortega ukulelék!
A Zoom bemutatta új MultiStomp Plus sorozatának harmadik modelljét, az MS70CDR+ multieffektet, ami több mint 140 effektet és 100 patch memória helyet kínál.
Korábbi írásainkban bemutattuk a Yamaha 2024-es dob újdonságaiból a Rydeen és Tour Custom dobszetteket most egy csúcskategóriás lábcinállványról és egy hasznos kiegészítőről lesz szó.

Zenei hírek

Megérkezett a harmadik angol nyelvű single dal, izgalmas videó társaságában.
Mirtse Korinna és Balázs Mihály már harmadik közös dalukat hozzák ki Korinna és UTAZØ néven.
Négy exkluzív magyar és több száz nemzetközi lemezmegjelenéssel 17. alkalommal rendezik meg április 20-án, szombaton a Record Store Day-t.
Csordás Gábor zongorista az eddigi legnagyobb magyar érintettségű ázsiai jazz-turnéra indult.
Ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel.
Szeretnénk az olvasóink figyelmébe ajánlani a PULSE zenekar Felesleges című dalát és a hozzákészült klipet.
Megjelent az idén tizedik születésnapját ünneplő Margaret Island ötödik stúdióalbuma, a Minden levegővétellel újra megszületünk .
Vaskó Mária (Makka) 2024-ben lemezbemutató Erdélyi Turnéra indul, hogy a határon túl élő magyaroknak is bemutathassa legújabb saját dalait, professzionális zenészek közreműködésével.
A nagyobb hírlapárusoknál holnaptól kapható a Zenész Magazin legfrissebb, 243., áprilisi száma interjúkkal, tesztekkel, technikai újdonságokkal, lemezajánlóval.
2024. április 20., szombat 20:00 // Analog Music Hall, Budapest