zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Dunai Regatta verseny keretein belül újra meghirdették a Sound of the Univeristy egyetemi zenei tehetségkutatót.

 

 SOTU felhĂ­vĂĄs_400.jpg

 

Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Dunai Regatta egyetemi evezős és sárkányhajós verseny keretein belül újra meghirdették a Sound of the Univeristy egyetemi zenei tehetségkutatót. Olyan tehetséges amatőr zenekarok jelentkezését várják, akik még várnak a nagy áttörésre.

 

 

Tagja vagy egy zenekarnak? Unjátok a garázsban próbálást? Akkor csapjatok a húrok közé, és jelentkezzetek a Dunai Regatta tehetségkutatójára március 1-ig a

 

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

 

 

A verseny három fordulóból áll, a nyertes csapatra pedig értékes nyeremények várnak. A jelentkezéshez csupán annyi kell, hogy a zenekar valamelyik tagja egyetemista legyen.

 

Hogyan lehet jelentkezni? A jelentkezéshez a fenti e-mail címre el kell juttatni egy videót, vagy hangfelvételt a közös zenélésről, egy képet a zenekarról és egy rövid, pár soros bemutatkozást. A zenei anyag lehet saját szerzemény, vagy feldolgozás is.

 

 

 

 

 

 

További részletekhez klikk ide!