zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Fontos esemény lesz az Echonald életében a Syma Csarnokban megrendezésre kerülő Magyar Világtalálkozón való fellépés május 30-án.

 

 

Echonald_700.jpg

 

 

A zenekar 2006 októberében alakult, és a gótikus power metál műfaját művelik. Az együttes alapítója egy testvérpár, Krajczár Ferenc (basszusgitár-ének) és Krajczár Márió (dobok, vokál), ők egyben a dalok szerzői is. Az Echonald több tagcsere után megtalálta további két gitárosát, Váradi Ferenc és Tóth János személyében.

 

A zenészek 2013-ban vidékről Budaörsre költöztek, szüleik támogatásával itt alakították ki saját próbatermüket és stúdiójukat. Az elmúlt évben elkészült, idén pedig szerzői kiadásban megjelent második albumuk, Tükörkép címmel. A melodikus metál kedvelői számára több, korábbi videoklipjüket is megtekintésre ajánlják, melyek a www.echonald.hu weboldalon is megtalálhatóak. Az új, 4 fős felállással rövidesen megkezdődik a lemez címadó dalából készülő videó forgatása.

 

A 2015-ös évben a zenekar (és gyarapodó közönsége) nagy örömére hétvégenként szinte folyamatosan koncertezett, Reflection című daluk pedig felkerült a tavaly karácsonykor külföldön kiadott Rock4All válogatás CD-re angol nyelven.

 

Fontos esemény lesz az Echonald életében a Syma Csarnokban megrendezésre kerülő Magyar Világtalálkozón való fellépés május 30-án.

 

A zenekar szeretettel várja a Zenészmagazin olvasóit is az idei koncertjeire!

 

 

Echonald: Facebook