zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Idén első alkalommal az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi fordulójához és a legjobb 30 dalhoz kapcsolódóan Kottakönyvet ad ki a Zeneszöveg.hu és az MTVA.

 

Idén első alkalommal az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi fordulójához és a legjobb 30 dalhoz kapcsolódóan Kottakönyvet ad ki a Zeneszöveg.hu és az MTVA. A Dal elődöntőivel egy időben megjelenő kiadvány kifejezetten a zenekedvelő nagyközönség számára készült, s olyan formában tartalmazza a kottákat, hogy azok énekelhetőek és gitárral vagy zongorával is könnyen eljátszhatóak legyenek.

 

 

a_dal_2015_zeneszoveg_kottakonyv_cover_400.jpg

 

 

 

A kiadvány több mint 140 oldalon keresztül mutatja be A Dal hazai elődöntőjébe jutott szerzemények kottáit, világos, érthető, könnyen játszható formában. A Kottakönyv a nyomtatott verzió mellett a közeljövőben digitális formában is elérhető lesz, valamint a dalok kottáihoz egyenként is hozzá lehet majd jutni a Zeneszöveg.hu felületén, a Zenekupon.hu oldalon keresztül is.

 

A könyv már beszerezhető, a legfanatikusabbak pedig igyekezhetnek, hogy elcsípjék kedvenceiket egy dedikálás erejéig.

 

A kiadvány a "Kottakönyv - A Dal 2015" címet viseli és a "Zeneszöveg.hu Kották sorozat" második része (a Tavaszi Zsongás volt az első, 2014-ben), melynek folytatásában további népszerű előadók munkásságát felölelő kottakönyv megjelenése is várható. A kottakönyv annak a kultúrmissziónak az egyik fontos állomása, melyet a Zeneszöveg.hu már több, mint 10 éve végez hazánkban azért, hogy minél szélesebb körben népszerűvé és elérhetővé tegye a zenét, s annak minden elemét a zenekedvelők számára, s ezzel együtt támogassa az előadókat tehetségük kibontakoztatásában.

 

További információ és rendelés:

 

http://www.zenekupon.hu/a-dal-2015-30-legjobb-kottafuzet.html

http://adal2015.hu/