zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Szombaton folytatódik az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatója a második elődöntő tíz fellépőjével.

 

image_aku650.jpg

 

 

Budapest, 2015. január 27. — Szombaton folytatódik az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatója a második elődöntő tíz fellépőjével. Dér Heni, Oláh Gergő, a Leander Rising, a PANKASTIC!, Szécsi Saci és Böbe, Szabó Ádám, Éliás Gyula JR. és a Fourtissimo zenekar, a New Level Empire, Ív és a Chances küzdenek a továbbjutásért.

 

Izgalmas fordulóra számíthatunk hétvégén a zenei műfajokat tekintve, egy adásban lép színpadra a Django-pop stílust játszó PANKASTIC!, a Leander Rising metál együttes és az elektronikus műfajt képviselő Ív. A zsűri szavazatai alapján öten jutnak tovább, a hatodik, aki a középdöntőbe kerül, a nézők szavazatai alapján folytathatja a versenyt. A zsűri döntésébe idén a nézők is beleszólhatnak, hiszen ötödik zsűritagként a zeneszámok alatt pontozhatják a produkciókat a négy, stúdióban ülő zsűritag mellett. Aki előre szeretné meghallgatni a produkciókat, megteheti a mediaklikk/dal oldalon.

 

A január 24-én lezajlott első elődöntőből Dallos Bogi, Szűcs Gabi, Tóth Vera, a PASSED, a Karmapolis és a közönségszavazatok alapján Antal Timi már a középdöntőbeli fellépésükre készülhetnek.