zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A mai napon Kaliforniában kezdetét veszi az év első jelentős szakmai kiállítása, a NAMM Show!

 

 namm2015header-630-80.jpg

 

 

A mai napon a kaliforniai Anaheimben kezdetét veszi az év első jelentős szakmai kiállítása, a NAMM Show! Magyar idő szerint 19:00-kor startol a rendezvény, melynek most Te is részese lehetsz!

 

A NAMM Show-ra két módon juthatunk be. Az egyik, ha NAMM tagok vagyunk, amásik pedig, ha egy NAMM tag hív meg bennünket. A QSC ennél kicsit tovább ment, és virtuálisan meghívott mindenkit, aki érdeklődik a professzionális hangtechnikai eszközei iránt, hiszen a NAMM Show ideje alatt egy többcsatornás live stream segítségével virtuálisan ellátogathatunk a QSC standjára!

 

Élőben láthatjuk és hallhatjuk a színpadi előadásokat, termékbemutatókat, az interjúkat a QSC vendégeivel, művészeivel és mindezt kényelmesen otthon a számítógépen, telefonon vagy egyéb mobil eszközön. A vendégekről bővebb információt ide kattintva érsz el.

 

"Nincs jobb dolog, mint részt venni egy NAMM Show-n, de sajnos sokan vannak, akik kimaradnak ebből az élményből," mondja Ray Van Straten, a QSC kommunikációs igazgatója. „A stream segítségével viszont a QSC szerelmesei élőben követhetik az eseményeket és Ők is részesei lehetnek az idei téli NAMM Show-nak".

 

Kattints ide és kövesd Te is élőben a QSC standját a kiállítás alatt! A NAMM Show január 22-től 24-ig, 10-től 18 óráig (Csendes-óceáni idő szerint) tart nyitva, az utolsó napon 25-én, 10-től 17 óráig.

 

Január 22. csütörtök 19:00 – Január 23. péntek 03:00
Január 23. péntek 19:00 – Január 24. szombat 03:00
Január 24. szombat 19:00 – Január 25. vasárnap 03:00
Január 25. vasárnap 19:00 – Január 26. hétfő 02:00

 

 

A kiállítás alatt lehetőséged lesz beszélgetni a QSC szakembereivel és persze nyerni is, hiszen sok értékes nyeremény kerül kisorsolásra azok között, akik élőben követik a NAMM Show-t.

 

Érdemes figyelni a QSC.hu Facebook oldalát, hiszen egy, a helyszínen lévő kolléga segítségével folyamatosan új információk kerülnek majd az oldalra a kiállításról!

 

Forrás: Interton