zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Dal Akusztik elnevezésű Petőfi Rádiós produkciónak köszönhetően akusztikus verzióban is megmérettetnek a Dal 2015 produkciói.

 

image_aku650.jpg

 

 

 

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatójának 30-as elődöntőjébe jutott számai a Dal Akusztik elnevezésű Petőfi Rádiós produkciónak köszönhetően akusztikus verzióban is megmérettetnek, szavazni rájuk pedig a Facebookon lehet.

 

A 30-as lista minden dalának elkészül az akusztikus feldolgozása, melyeket előre felvesznek a Petőfi Rádió 8-as stúdiójában és naponta kétszer le is adnak. A produkciók YouTube-on is elérhetők lesznek. A dalokra naponta egyszer lehet szavazni A Dal Facebook oldalán, amelyet mediaklikk.hu/dal weboldalról lehet elérni. Az egyes elődöntőkben szerepelt dalok akusztikus változatára az adott élő show utáni egy hétben lehet szavazni, a következő péntek éjfélig, hat napon át. A tízes elődöntőből hat akusztikus dal juthat tovább, és ezt követően 18 produkció versenyzik az utolsó középdöntő (február 21., szombat) előtti péntek éjfélig. A győztes koncertlehetőséget kap a Petőfi Rádió akusztikus koncertsorozatában.

 

A Dal 2015 hivatalos oldala a mediaklikk.hu/dal, ahol megtalálható minden fontos információ és elérhető a műsor hivatalos Facebook oldala is.

 

A Dal az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi dalválasztó műsora. Az élő adásokba bejutott 30 produkcióból a négytagú zsűri és az ötödik zsűritag, a közönség választja ki, hogy melyik dal és előadó képviseli Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. Az előző évekhez hasonlóan élő show keretében 6 héten át három elődöntőben, két középdöntőben és egy döntőben mérettetik meg magukat az indulók.

 

További információ: mediaklikk.hu/dal