zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A nyíregyházi Lost In Capital metál banda a közelmúltban két új nótával jelentkezett, melyeket a YouTube-on viszonylag rövid idő alatt több ezren hallgattak meg.

 

graf700n.jpg

 

 

 

A nyíregyházi Lost In Capital metál banda a közelmúltban két új nótával – Holttér és Törékeny tartalom – jelentkezett, melyeket a YouTube-on viszonylag rövid idő alatt több ezren hallgattak meg. Sajnos klip még nem készült a kompozíciókhoz, ez azonban tovább növeli a hallgatottság értékét.

 

A 2011-ben alakult banda Facebook oldalán önmagát modern metál zenét játszó zenekarként határozza meg és így vall magáról:

 

„Az első EP-nk 2013 tavaszán jelent meg »Burden Of Clarity« címen, amelyen négy szám volt található. Ezt követte két single felvétel – Lights, Void… Zenénk ekkor még a metalcore stílusjegyeit hordozta magán és a nóták angol nyelven íródtak. Ezzel a négyszámos EP-vel és a két single számmal bejártuk az ország különböző részeit, olyan városokban koncerteztünk, mint például Debrecen, Kazincbarcika, Miskolc, Hajdúszoboszló, Dunaújváros, Budapest, de lehetőségünk volt az erdélyi Szatmárnémetiben is játszani.

 

 

 

bandpic_700.jpg 

 

2014 tavaszán úgy éreztük, hogy nincs több potenciál számunkra a metalcore stílusban ezért hónapok munkája alatt kiötlöttünk egy új irányt. Emellett, hogy számaink üzenete közérthetőbb legyen, a stílusváltás mellett magyar nyelvre váltottunk. Az egész olyan volt mintha újra kezdtük volna a zenélést, csak azzal az előnnyel, hogy már ismertük egymást.

 

Az új számok már ezt a vonalat képviselik, próbáltunk egy úgymond picit »bulisabb« légkört teremteni az instrumentális részeknek, a szövegeinkben pedig ambivalens, kontrasztos érzéseket fogalmaztunk meg.

 

Terveink szerint jövő tavasszal szeretnénk kiadni egy 4 számos EP-t hogy koncertképes legyen a szettünk és folytathassuk a koncertezést.”

Mi a magunk részéről ehhez sok sikert és kitartást kívánunk, és üdvözöljük a magyar szövegeket!

 

Ha meg szeretnéd hallgatni a két új kompozíciót, klikk ide:

Holttér

Törékeny tartalom

 

Lost in Capital Facebook oldal