zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
2014 tevékeny év Illényi Katica számára. Most jelenik meg a ‘Live in Budapest’ CD-n és DVD-n. A Liszt-díjas művész az évet az országos Adventi Koncert Turnéval koronázza meg, melynek végállomása a Budapest Kongresszusi Központban lesz december 22-én.

 

Downloadable press images_700.jpg

 

 

 

2014 tevékeny év Illényi Katica számára. Most jelenik meg a ‘Live in Budapest’ CD-n és DVD-n, nemrégiben Izraelben turnézott, hamarosan pedig Lengyelországban és Törökországban is fellép. A Liszt-díjas művész az évet az országos Adventi Koncert Turnéval koronázza meg, melynek végállomása a Budapest Kongresszusi Központban lesz december 22-én.

 

2011. december 16-án a Művészetek Palotájában önfeledt pillanatokat varázsolt hallgatói lelkébe énekével, táncával és hegedűjátékával Illényi Katica. ’Live in Budapest’ címmel most CD-n és DVD-n is elérhető az előadás teljes tartalma.

 

A felejthetetlen koncerten a klasszikus hegedűirodalom gyöngyszemei, filmzenék, tangók és világslágerek hangzottak el. Liszt Ferenc, Weiner Leó, Lehár Ferenc, Piazzolla, Csajkovszkij, Brahms és De Falla művei mellett felcsendültek  Edith Piaf valamint az ABBA dalai, de Gershwin, Piazzola, Morricone és John Williams szerzeményei is. A világhírű alkotások és dalok olyan szimfonikus hangszerelésben voltak hallhatóak, melyek kizárólag a művésznő részére készültek. A koncerten a nagyszerű Győri Filharmonikus Zenekar működött közre, Silló István karmester úr vezetésével.

 

Az eseményről hang és tv-felvétel is készült így a koncert teljes anyagát CD-n és DVD formájában bármikor végigélhetjük. Kellemes szórakozást és zenehallgatás kívánunk hozzá mindenkinek!

 

 

LIVE_cd_front-2_500.jpg

 

 

 

Közreműködik: Győri Filharmonikus Zenekar

Vezényel: Silló István

Hangmérnök: Paczári Károly

Koncerthang: Dán Péter, Görgényi Gyula, Csüllög Károly

Művészetek Palotája

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

2011. december 16. 20:00 óra


 

 

Aki nem elégszik meg a CD és DVD nyújtotta élménnyel, decemberben személyesen is megnézheti a művésznő legújabb produkcióját. Az ünnepi Adventi Koncert Turné állomásai: Győr, Pécs, Sopron, Tatabánya és végül, de nem utolsósorban a Budapest Kongresszusi Központ lesz december 22-én.

 

 

www.illenyikatica.hu