zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Rómeó Vérzik somorjai magyar zenekar igen sikeres időszakot tudhat maga mögött. Aranylemez, díjzáporok és egy sikeres turnésorozat után sem pihentek, hiszen leforgatták az új klipjüket.

41_700.jpg

 

 

A Rómeó Vérzik somorjai magyar zenekar igen sikeres időszakot tudhat maga mögött. Aranylemez, díjzáporok és egy sikeres turnésorozat után sem pihentek, hiszen leforgatták az új klipjüket, melynek mondanivalója megint igen elgondolkodtatóra sikeredett. 


 

 

 

 

 Rómeó Vérzik: Trójai Faló

 

 

Október elején újra elindultak, hogy bejárják a környező országok mellett Magyarországot is. Jövőre kerek évfordulót ünnepelnek, – amire megkezdték a felkészülést – de a zenerajongók már most ízelítőt láthatnak a jubileumi show-ból.

 

Hatalmas LED falak mellett előveszik azokat a dalokat is, melyeket – bár a közönség nagyon szeret – eddig nem játszottak koncerteken. Mindig lesznek vendégzenekarok, így igazi örömzenére készülhetünk.

 

Budapesten ritkábban lép fel a csapat, mint ahogy azt a közönség szeretné, így mindig hatalmas várakozás előzi meg az eseményt. Október 11-én a Club 202 ad otthont a show-nak, ahol a Fullstop mellett Karai Anna is közel egy órás koncertet ad.

 

2014. október 11. Club 202
Cím: Budapest, 1116 Fehérvári út 202.

19:00 Kapunyitás
20:00 Vendég: Fullstop
21:00 Vendég: Karai Anna
22:00 RÓMEÓ VÉRZIK

 

A zenekar hivatalos weboldala: Rómeó Vérzik