zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Augusztusban másodszor kerül megrendezésre Kecskeméten, a Csalánosi Parkerdőben a KAROCK Amatőr Rock Fesztivál.

 

Facebook fejlc_700.jpg

 

 

Augusztus 20-23-ig második alkalommal kerül megrendezésre Kecskeméten a Csalánosi Parkerdőben a KAROCK fesztivál, melyen több mint 40 tehetséges amatőr zenekar mutatkozik be a rock jegyében, négy napon keresztül.

 

Széles a skála, metál, garázs-rock, nu metal, modern népdal metál, punk rock, hardcore, grindcore, hard rock stílusban hangzanak el a saját, vagy feldolgozott szerzemények. Minden napra jut sztár előadó is.

 

 

 

u480j.jpg

 

 

 

Az erdős-tisztás-tavas környezetben sok csillagos szállóban, saját sátradban pihenheted ki magad. A 4 napos bérlet ára elővételben július 31-ig 2500 Ft, a helyszínen 3000 Ft, a napi jegy pedig 800 Ft. Bérlet igényeteket a http://karock.hu/index.php/berlet-rendeles címen jelezzétek!

 

 

Újra felállításra kerül az Eskető Kupola! Fátylat, nyakkendőt, gyűrűt biztosítunk, arát vagy vőlegényt kerítsetek magatoknak! A házasságkötés ingyenes, válás nem lehetséges!

 

Kutyát lehet hozni, de a hangerő miatt nem érdemes! Szeszesitallal ne készüljetek, az a vendéglátó sátor kiváltsága. A sátrazás és tusoló használata ingyenes.

 

Lesz mindenféle étel-ital baráti áron, sörversenyek nyereményekkel, remek hangulat, jó arcok, de legfőképpen Rock & Roll!!!

 

Bővebb információ: http://karock.hu